Markanın ve Lezzetin Adı Çiftlik Chicken açıldı 

CHP Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkan vekili iş adamı Hasan Hüseyin Üsküdar'ın Kızı Meltem Zorlu yılardır ikamet ettikleri Sümer Mahallesinde Mangal ateşinde yaptıkları tavuk çevirme,kanat çevirme ve but çevirme ürünleri satışını yapacak mekanın açılışını CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan yaptı.

İstanbul imes Haber Merkezi / Advertorial Haber  

Helal Kesim Markalı Tavuklar servis ediliyor

Mekanın sahibi Meltem Zorlu İstanbul Times Tv mikrofonlarına şunları söyledi" Öncelikle bu mekanı açma sürevinde desteklerinmi esirgemeyen eşim OkanZorlu'ya,Babam Hasan Hüseyin Üsküdar'a abim Deniz Üsküdar başta olmak üzere arkamda duran herkese teşekkür ederim. 

Amacım aranılan bir marka olmak ve nasip kısmet olursa işleri daha da büyütmek.Ekibimle birlikte şu an Zeytinburnu'nun 13 Mahallesine servis yapacak alt yapımızı kurduk. Müştrerilerimizin 0212- 679 66 76  nolu telefondan arayıp siparişlerini vemeleri halinde en kısa sürede sıcacık bir şekilde ürünlerimizi ulaştırmanın gayretinde olacağız" dedi.

Deniz Üsküdar ise kardeşim Meltem Zorlu'nun açtığı Çiftlik Chicken'ın hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Biz aile olarak hep yanındayız inşallah daha büyük işlere imza atacak dedi.

Hasan Hüseyin Üsküdar ise "Kızım Meltem İşletme fakültesi mezunu kendisi uzun süreden beri kendisine ait bir iş yeri açmak istiyordu. Babası olarak bu kararında hep arkasında durdum. Bugün burada çok şık hijyen ve helal kesim kızarmış tavuk, kanat ve but satışı yapmasından dolayı çok mutlu oldum. Allah işlerini rast götürsün"dedi.

"Okan Zorlu'da eşimin bu kararında yanındayım. Başarısı için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Eşimin işinde başarılı olacağından şüphem yok. İnşallah daha büyük işlere imza atacak" dedi

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim