Pazar günü dernek merkezi doldu taştı

Dernek başkanı Suat  Sarıkaya üyelere yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Sarıkaya yeni yönetim kurulu üyeleri olarak yaptıkları çalışmalar ile Zeytinburnu’nun en aktif derneklerinden birisi olduğunu ifade ederek sizlerin destek ve katkıları olmasaydı biz bu çalışmaları yapamazdık. Her gün açık olan derneğin Zeytinburnu’nda Malatyalıların tek buluşma noktası olduğunu iade ederek inşallah hep beraber  henüz çalışmalarımızdan haberdar olmayan diğer hemşehrilerimize de ulaşmamız lazım dedi.


İstanbul Times Haber Merkezi 

Dernek Başkan yardımcısı gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’de Birlikte Rahmet Ayrılıkta zahmet  vardır dedi

Çok sayıda Malatyalı’nın katıldığı kahvaltılı istişare toplantısında kısa bir konuşma yapan Çetiner birlikte rahmet ayrılıkta zahmet vardır. Hepimiz birlikte harekete ederek ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sunmalıyız.

Malatyalı demek zaten birlik ve beraberlik içinde devletine sahip çıkan kişi demektir. Malatya 1516 da yavuz Sultan Selim zamanında Osmanlı topraklarına dahil olduğu günden bu yana düşman işgaline uğramamış önemli bir şehrimizdir. Zeytinburnu’nda                                                    ki Malatyalıların başkanı Suat Sarıkaya ve ekibine hep beraber omuz verelim ve doğduğumuz yer olan Malatya ve doyduğumuz yer olan Zeytinburnu ilçemize sahip çıkalım” dedi.

Gençlik Kolları başkanı Haşim Demir’de kahvaltılı toplantıya yönetimi ile katıldı.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)                                                                                               

 

Editör: TE Bilisim