Dernek başkanı Suat Sarıkaya herkese teşekkür etti
 
Aynı zamanda Dernek yönetim kurulu üyesi olan Zeytinburnu Gökalp Mahalle Muhtarı Celal Ertuğrul, Seyitnizam Mahalle Muhtarı Ömer Algül, Eski Telsiz Mahalle muhtarı Necdet Akşahin, Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Abdulkadir Sevin, Ak Parti Seyitnizam Mahalle başkanı Cengiz Kaçar,Telsiz Mahallesi Muhtar adayı Edanur Menteş başta olmak üzere çok sayıda Malatyalı kahvaltıya katıldı.
 
Dernek başkanı Suat Sarıkaya Mart ayında yapılacak olan kongre öncesi bir araya gelip istişare etmek adına bir araya gelmiş olmaktan dolayı memnun ve mutlu olduğunu ifade ederek bütün katılımcılara teşekkür ederim dedi.
 
Kendisi de Malatya'lı olan eski Telsiz Mahalle muhtarı Necdet Akşahin'de davetlerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür etti. Dernek merkezinin bulunduğu Seyitnizam Mahalle Muhtarı Ömer Algül'de aynı zamanda azası olan Suat Sarıkaya'ya davetinden dolayı teşekkür etti.
 
Gökalp Mahalle Muhtarı Celal Ertuğrul'da Zeytinburnu ilçesinde bulunan Malatyalıların birlik beraberlik adına yaptıkları çalışmaların diğer hemşehri derneklerine örnek olduğunu vurguladı.
 
Dernek başkan yardmcısı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'de katılımlarından dolayı Mahalle muhtarlarımız başta olmak üzere herkese teşekkür etti.
 
Kahvaltıdan sonra toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.
 
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim