Dernek başkan yardımcısı Canan Aysöndü başkanlığında bir araya gelen kadın kolları Kutlu doğum münasebeti ile Kur’an- ı kerim okuyarak son peygamber  Hz.Muhammed’in ruhuna hediye ettiler


Çok sayıda bayanın katıldığı Kutlu doğum etkinliği dernek merkezinde yapıldı. Program yeni umreden dönen Dernek başkan yardımcısı Canan Aysöndü’nün izlenimlerini anlatması ve kısa bir konuşması yapması ile başladı. Daha sonra  ise son peygamber Hz.Muhammed’e ve şehitlerimize hediye edilmek üzere Kur’an-ı kerim okundu.

İstanbul Times Haber Merkezi  /Özel Haber 


Dernek Başkanı Suat Sarıkaya’da  şunları söyledi         

Yeni yönetim kurulu olarak 20 Mart 2016’da yaptığımız kongre sonrası da güzel bir şekilde  birlik ve beraberlimizi bozmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hepinizin bildiği gibi 17 Nisan 2016’da  merhum Hemşehrimiz 8.cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı kabri başında rahmetle andık. Bay ve bayan olarak kabalalık bir heyet olarak dernek merkezimizden çıkarak Topkapı daki anıt mezar’a giderek 23 sonra bile Merhum Özal’ı rahmetle yad etik.Yine birkaç gün önce İlçe kaymakamımız sayın Ali Taşkın Balaban’ı makamında ziyaret ederek Malatya ve Malatyalılar hakkında sohbet ettik.

Bugün burada da kadın kollarımız Kutlu doğum etkinliği yapıyor. Biz de bu birlik ve beraberlik olunca daha da güzel işler yapacağız dedi.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim