Eski çocukluk arkadaşları iftar’da bir araya geldi

Samimi bir ortamda yapılan sokak iftarında işleri gereği başka mahallere ve ilçelere taşınan Merhum Osman ve Merhume Müzeyyen Kurt’un bütün evlatları verdikleri sokak iftarı nedeni ile hem ailece hem de eski çocukluk arkadaşları ile iftar sorasında bir araya geldi.

Aile Adına İstanbul Times Mikrofonlarına kısa bir konuşma yapan Müzeyyen Kurt Şunları söyledi

Bireysel olarak sokak iftarı için organizasyon yapmak kolay değil. Biz kardeşler bu iftarı kapalı bir mekanda da verebilirdik. Amacımız merhum babamız ve merhume annemizin kendi isimleri ile yaptırdıkları caminin önünde eskimeyen komşularımız ile doğup büyüdüğümüz sokakta yapmanın anlamlı olacağını düşündük.

Bugün aramızda çok değerli arkadaşlarım ve dostlarım var bizi kırmayıp iftar davetimize icabet eden, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat’a, Ak Parti Zeytinburnu İlçe yönetim kurulu üyesi Oğuzhan Kuyumcu’ya,
Ak Parti Sümer Mahalle Başkanı Adem Hepcan’a, Ak Parti İstanbul İl kadın kolları ve Geleceğim Zeytinburnu Platformu Yönetim Kurulu üyesi Asuman Sula Durmuşoğlu’na, Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Üyeleri, Ayşegül Tarancı, Ceyhan Gül, Firdevs Özemdir, Abay Orta Okulu eski müdürü Sevim Akbay’a ,Fatma Özkanlı’ya, Aliye Öztürk’e, Seviye Aşır’a, ve burada isimlerini sayamadığım bütün arkadaş ve dostlarımıza gazeteniz aracılığı ile teşekkür ederim” dedi.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak bizde Merhum Osman Kurt ve Merhume Müzeyyen Kurt’a Allah’tan bir kez daha rahmet diler, evlatları tarafından kendi hayırlarına verilen iftarın kabul asını dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim