Kim ne kadar oy aldı ?

22 Temmuz’da Mahalle delegesini belirleyen Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanlığı için kulislerde adı geçen isimlerin yer aldığı ankete yoğun ilgi oldu.

Aydın Çığrıkçı ve Sami Yapar anket yayına girdikten sonra isimlerinin listeden çıkarılmasını istedikleri için onlar ankete dahil olmadı.

En çok oy alan 3 isim ise şu şekilde oldu

Şu an halen Mali ve idari işlerden sorumlu Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı olan Mustafa Yalçınkaya en çok oy alan kişi olarak 759 oy alarak 1.sıraya yerleşti.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının kuruluş sürecinde Kurucu Mahalle Başkanı olan daha sonra ilçe başkan yardımcısı olarak uzun süre hizmet eden Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner ise 719 oy alarak ikinci oldu.

İlçe başkan yardımcısı Beytullah Bıyık ise az oy farkı ile Hüseyin Çetiner’den sonra 715 oy ile 3.sırada yer aldı.

Ankette ismi olan diğer adaylar, Ayhan Balcı, Mürsel Çırak, Enver Tuncer, Hüseyin Şen, Ahmet Kaya ,Emine Çakır ve Mustafa İbrahimoğlu ise değişik sayıda oy alarak ankette yerini aldı.

Sonuçların bütün adaylar için hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz

Hüseyin Çetiner İstanbul Times Tv den Kadir Karaka’ya adaylığı ile alakalı bir beyanat verdi. Çok yakında www.istanbultimes.com.tr de ve www.istanbultimes.tv de olacak bekleyin.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim