Naim Çetinkaya İstanbul Times Tv. ye önemli açıklamlarda bulundu

Yöresel Günler kapsamında Zeytinburnu 15 Temmuz meydanında kurulan Yöresel Günler standında çekim yapan İstanbul Times Tv den Hüseyin Çetiner Mikrofonu bu sefer Kastamonululara uzattı.

İşte cevaplar :

ilk olarak konuşan Kas Der Zeytinburnu şube başkanı iş adamı Naim Çetinkaya şunları söyledi "Zeytinburnu KAS DER delegeleri 8 Nisan 2018' de yaptığımız kongrede beni ve yönetimimi seçti.

Biz de göreve gelir gelmez ilk olarak en büyük orgnizasyonumuzu 1.500 kişiyi ağırladığımız iftar programımız oldu.

Akabinde kadın kollarımızı ve gençlik kollarımızı aktif hale getirdik.

Bu sene yapılan 15. Yöresel günlere ekibim ile benim başkanlığım döneminde ilk katılımımız oldu. Gayet de güzel bir şekilde on gün boyunca her akşam burada hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek fikir alış verişleri ve yeni dostlar edindik.

Yöresel günlerin son günü ise Karadenizliler günü olarak belirlendi. Batman şehitlerimizden dolayı son 3 günde olması gereken bütün müzikli etkinlikler iptal edildi.

Onların yerine şehitlerimizin ruhuna hediye edilmek üzere Kur'an -ı Kerim okundu. Ben de burada bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli yakınlarına sabırlar dilerim. Bizler sağlık açısından önerilen Kastamonu yöresine ait Siez buğdayından yapılan meşhur bulgurumuz ile yaptığımız pilavımızı konuklarımıza ikram edeceğiz. Herkese afiyetler olsun şeklinde konuştu.

Ne dediler ?

KAS-DER Zeytinburnu kadın Kolları Başkanı Eğitimci Müzeyyen Kurt 'da yaptığı konuşmada şunları söyledi "Naim başkanımız ile 8 Nisan 2018'd e seçildiğimiz günden bu yana gerçekten planlı ve programlı bir şekilde çalışıyoruz. Başkanımız da söylediği gibi çok kalabalık bir katılım ile iftarımızı yaptık. Onun dışında sayısız çalışmaya imza attık.

15. Yöresel Günler kapsamında da bugün burada binlerce kişiye meşhur Kastamonu Siez budağından üretilen bulgurumuz ile pilav, turşu ve ayran ikramı yapacağız. Herkese şifa olsun. Kastamonuların sesini duyurduğunuz için İstanbul Times Yayın Grubu olarak sizlere de çok teşekkür ederiz dedi.

Kas Der Zeytinburnu gençlik kolları başkanı Şahin Apaydın'da gençlik kolları olmayan diğer dernekler de bir an önce gençlik kollarını kurarsa berebar çalışmak isteriz dedi.

Kendisi de Kastamonulu olan Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi Sami Yapar' da Naim Çetinkaya ve ekibine başarılar dilerim. Güzel çalışmalarının destekçisi olacağız her daim dedi.

Diğer bir Kastamonulu olan CHP Meclis üyesi Satı Oral 'da Naim Çetinkaya ve ekibini başarılı bulduklarını, bu sene yöresel günlerde açılan standın her gün dolup taştığına şahit olduğunu ifade ederek Allah yollarını açık etsin. Biz hep destekçileriyiz dedi.

İş adamı eski MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Sembol Grup yönetim kurulu başkanı Vahdet Çakıroğlu' da on gün süren Yöresel günler kapsamında hangi partide siyaset yaparsa yapsın herkesin Kastamonu kimliği ile standa gelip sohbetlere katıldığını görmüş olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek Naim Çetinkaya ve ekibinin başarısı için maddi ve manevi olarak üzerlerine ne düşerse yapacaklarını ifade etti. Çakıroğlu en meşhuru Kastamonu da yetişen Size buğdayımız ve ondan elde edilen ürünlerin tanıtımı için daha çok çalışmamız gerekir dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim