İşte o röportaj:

Kadir bey neden bu kadar çok muhtar olmak istiyorsunuz ?

Evet sizin de dediğiniz gibi 11 senedir Zeytinburnu Telsiz Mahallesine muhtar olmak adına samimi ciddi ve içten bir şekilde çaba harcıyorum.

Neden muhtar olmak istiyorsunuz sorunuza gelecek olursak ben halk ile iç içe olmayı ve insanlarımızın dertlerini gidermesinde yardımcı olunca memnun ve mutlu olduğum için muhtarlığa talibim.

Ne tür çalışmalar yapıyorsunuz ?

Muhtar adayı olmadan öncede dezavantajlı olarak bildiğimiz engelli, yaşlı ve düşkün insanlarımıza yardım etmek beni her daim huzurlu ve mutlu yaptığı için sürekli bu grupların yaşadığı engellerin kaldırılması adına çalıştım. Halen de faal olarak çalışmalarımı yapıyorum.

Kimi zaman yaşlı bir amcamızı veya teyzemizin elindin tutup veya koluna girip yolun karşı tarafına geçirmek, kimi zaman bir engelliye tekerlekli sandalye almak kimin zaman da bir engelli aracını tamir ederek karınca kararınca katkımızı ortaya koymaya gayret ediyoruz.

Kadir bey Telsiz mahallesinde daha çok muhtar adayı çıkar diyorlar neler söylemek istersiniz ?

Tabi ki çıkar,demokrasi ile idare edilen her ülkede şartları uygun olan herkes her türlü seçme ve seçilme hakkını kullanabilir. Benimde muhtar adayı olduğum Telsiz Mahallesinin seçmen sayısı 27 bin civarındadır.

Bu kadar büyük seçmeni olan bir mahallede çok adayın olması gayet normal. Zaten seçim olabilmesi içinde en az 2 adayın olması gerekir. Demokrasinin bütün güzelliklerinin mahallemiz seçiminde yaşanmasını dilerim.

Son olarak seçmenlere neler söylemek istersiniz ?

Bütün seçmenlerimizin seçim günü sandık başına giderek başta mahalle muhtarı olmak üzere ilçe belediye başkanına, ilçe meclis üyelerine ve İBB adayları için koyulan sandıklara oylarını atarak vatandaşlık görevini yapmalarını dilerim.

Samimi ve içten bir şekilde bana oy vermelerini talep ederim. Mahallede yapacağım çalışmalar ile alakalı seçmenlerimize vaadlerimizi söylüyoruz.

Önceki seçimde elde ettiğim başarı ve tecrübe ile bu seçimde Tamam İnşallah diyerek sandıkta halkımızın desteğine talibim.

Rabbim hakkımıza hayırlısını versin diyerek Telsiz Mahalle sakinleri başta olmak üzere bütün halkımıza sağlık, mutluluk ve sıhhat dilerim.

İletişim için :

Zeytinburnu Telsiz Mahalle Muhtar Adayı

Kadir ŞENGÜL

Tel: 0535 - 966 17 10

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim