Vekil Sayan;Huzurevi ziyaretinden sonra Belediye yürütme kadrosu ile sohbet ederek teşekkür etti

1 Kasım 2015 seçiminde seçim bölgesi içinde yer alan Zeytinburnu ilçesinde de güzel çalışmalar yaptığını ifadede eden Fatma Betül Sayan TBMM’de yemin ettiğinin ertesi gün seçim bölgesi içinde yer alan Zeytinburnu ilçesinde bir dizi ziyaret yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi

İstanbul Times Gazetesi olarak Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve yardımcılarına seçimde verdikleri destek için teşekkür ziyareti yapan milletvekili Fatma Betül Sayan biz Ak Parti kadroları sadece seçimden 3 ay önce halkın içine inan  bir parti değiliz. Bizim başarımız sürekli halkın içinde olduğumuz içindir dedi.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’in “Kulislerde 64.Hükümette 2 tane bayan bakan olacağı konuşuluyor. Birisi siz olabilir misiniz ? Sorusuna gülümseyerek ben çok kısa bir süre önce genel başkan yardımcısı oldum.Hayatta her şey olabilir ama  ben bana tevdi edilen görevi  en iyi şekilde yapmanın dışında bir şey düşünemem” dedi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’da kısa bir konuşma yaparak Bayburt Belediye başkanımız da bizimle beraber. Genel başkan yardımcımız ve İstanbul 2.Bölge Milletvekilimiz sayın Fatma  Betül Sayan başkanımız TBMM’de yemin eder etmez ertesi günü bizi ziyaret etmesi  bizleri memnun etti. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ederim dedi.

Bayburt belediye başkanı’ da 1 Kasım 2015 seçiminde Cumhurbaşkanımızın vilayeti Rize Ak Partiye en çok oyu veren 1.ilimiz oldu. Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun ili Konya’da  en çok oy veren 2 ilimiz oldu. Bayburt’ta Ak parti’ye en çok oy veren 3.vilayetimiz olduğunu ifade ederek Murat Aydın ve Fatma Betül Sayan’a teşekkür etti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim