Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül dostları ile teker teker ilgilendi

Irmak Group Yönetim kurulu başkanı Yüksel Akgül davetlerine icabet eden şirket yöneticilerine ve yakın dostlarına iftar davetlerine icabet ettikleri için teşekkür etti. Masaları teker teker gezen Akgül davetlilerle sohbet ederek hal hatır sordu.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Irmak Döviz Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Murat Ağca’da davetliler ile yakından ilgilendi

Murat Ağca gazetemize şunları söyledi “Ramazan ayının son günlerinde iftar davetleri oldukça yoğun olmasına rağmen davet ettiğimiz dostlarımız ve şirket yöneticilerimiz yoğun programlarına rağmen bizi kırmayıp davetimize icabet ettiklerini için kendilerine sizin aracılığınız ile de teşekkür etmek isterim. Sizinde gördüğünüz gibi iftarımız gayet yoğun ve kalabalık geçti. Rabbim hepimize bir dahaki ramazan ayında buluşmayı nasip etsin. Bu arada bütün  İslam aleminin mübarek Ramazan ayını en  kalbi duygularımla tebrik ederim” dedi.

Irmak Group Yöneticisi,Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi ve ilçe başkan yardımcısı Bilal Akgül ‘de İslam ülkelerindeki kan ve gözyaşı artık son bulsun dedi


Bir çok sivil toplum kuruluşunda görevleri olan Bilal Akgül ise şunları söyledi ”İslam ülkelerine baktığınız zaman hemen hemen hepsinde kan ve gözyaşı hakim. Burada eksiklik İslamiyette değil bizde. Bizler dinimizi layıkı ile yaşamış  olsaydık bugün İslam beldeleri bu halde olmazdı. Bir çok İslam ülkesi Türkiye’den yardım bekliyor. Hep beraber ülkemizin şaha kalkıp haksızlıklara karşı direnmesini istiyorsak el ele verip çalışmamız gerekir. İslam ülkelerindeki bu bölünmüşlük ve kavga bir an önce son bulmalıdır. Biz ülke olarak rahatız ama komşularımız ve Müslüman kardeşlerimiz kan ağlıyorsa bizim rahat uyumamamız gerekir” dedi.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

                                

 

 

Editör: TE Bilisim