İbrahim Cin Gazetemize şunları söyledi

Uzun senelerden beri iş yerim ve evim Zeytinburnu ilçesinde. Bir çok arkadaşım,akrabam ve hemşherim Ak Parti'de belediye meclis üyesi aday adaylık başvursu yapmamı talep etmişti. Ben ailemle yaptığım,istişareler sonucu başvurumu yaptım.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt 

İbrahim bey sizi biraz tanıyabilirmiyiz ?

Tabiki ben aslen Batman Sasonluyum. Uzun senelerden beri Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 111. Sokakta toptan olarak çocuk giyimi konusunda yurt içi ve yurt dışı satış yapıyorum.

Çocukluğumdan beri toplumsal olaylara karşı hep duyarlı oldum.Partim beni aday yaparsa ve halkımızda oy vererek seçerse inanıyorum ki bilgi birikimim dahilinde samimi ve içten bir şekilde özellikle ilçemizin tesktil moda merkezi olması adına katkı yapacağımı düşünüyorum.

Aynı zamansda Zeytinburnu Bitlis Muş Sason derneği Yönetim kurulu Üyesiyim.

Peki sizce Zeytinburnu ilçesinin en önemli ve büyük üç sorunu nedir ?

İstanbul'un 39 ilçesinde olduğu gibi Zeytinburnumuzun da sorunları var. Bunların başında trafik ve otopark. Göçmen sorunu ve işsizlik sorunu geliyor. Tabi bunların çömünü için bir meclis üyesi tek başına çok şey yapamaz. Ancak sorunları bilip gündeme getirirseniz zamanla ortak akıl ile bu sorunları aza indirmek mümkün.

Siz de Platform olarak sık sık gündeme getiriyorsunuz ilçemizde çok sayıda tarihi mekan ve ebedi şahsşiyet var.

Bu değererimizi gelecek kuşaklarımıza tanıtarak manevi bir fayda sağlayacağız. Yabancı turistlere tanıtarak da ilçemize ve ülkemize döviz girdisi sağlayacağız.

Aday adaylık başvurumu yapmadan çok önceleri ilçe ile alakalı dersimi çok iyi çalıştım. İmkan verilip aday olur seçilirsek başkanımız olaraj seçilen siyasi büyüğümüz ile beraber ilçemizin daha yaşanılır hale gelmesi adına samimi ve içten bir şekilde çalışmalar yapacağız.

Sonuç olarak her şey daha güzel olacak diyerek okurlarınıza saygılar sunarım.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim