Malatyalı kadınlar’ dan İBB ye teşekkür

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar dernek Başkan vekili ve aynı zamanda kadın kolları sorumlusu Canan Aysöndü şunları söyledi ”İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu "Beyaz Gezi" programı kapsamınca derneğimiz üyesi 50 civarında bayan arkadaşımız ile  beraber biz,İstanbul'un tarihi ve kültürel mekanlarını gezdirme imkanı sunan İBB idarecilerimize çok teşekkür ederim.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Beyaz Gezi ile üyelerimize Panaroma 1453 Tarih müzesini,Yerebatan Sarnıcını ve Miniatürk'ü gezdirme fırsatımız oldu. Akabinde Haliç Sosyal Tesislerinde öğlen yemeği yenildi. Sonrasında üyelerimize Sütlücede bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tanıtım çadırında Büyükşehir’in yatırımları, hizmetleri ve projeleri özel bir sunumla tanıtıldı. Ayrılmadan tüm üyelerimize birlikte çektirdiğimiz hatıra fotoğrafı hediye edildi. Aysöndü" İstanbul Büyükşehir'in kültürümüzü yerinde tanıyıp inceleme ve toplumda tarih bilincini oluşturma adına yapılan bu projeyi çok başarılı bulduğunu söyledi. Gezide kendilerine eşlik eden rehber arkadaşlara ve diğer tüm çalışanlara derneğimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek başkanı Suat Sarıkaya’ da şunları söyledi “

Yardımcım Canan Aysöndü başkanlığında İBB tarafından üyelerimize yaptırılan İstanbul gezisine katılan bayan arkadaşlarla yaptığım konuşmada çok yararlı bir seyahate katıldıklarını öğrendim. Gerçekten Anadolu’nun değişik illerinden İstanbul’a gelen halkımızın belki kendi imkanları ile  bu tarihi mekanları gezmeye bütçeleri müsait olmayabilir. Ama bütün masrafları İBB tarafından karşılanarak rehber eşliğinde yapılan bu tür  gezilerin faydası mutlaka olacaktır. Projeyi düşünen ve uygulama zemini sağlayan İBB başkanımız sayın Dr.Mimar Kadir Topbaş başta olmak üzere emeği geçen herkese derneğim adına teşekkür ederim” dedi.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim