Kaymakam'ın sinerjisi her alanda kendisini gösterir oldu
 
İlk olarak Zeytinburnu bürokrasisi ile tanışan Kaymakam daha sonra göreve başlar başlamaz yöresel günler etkiliği nedeni ile hemşehri dereklerinin başkan ve yönetimleri ile tanışarak ilçenin demografik yapısının bel kemeğini meydana getiren bölge insanları ile tanıştı.
 
İletişim alanında başarılı bir dil kullanan kaymakam Mehmet Makas'ın başarısı kısa sürede ilçe Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan huzur toplantılarına da yansımış oldu.
 
Kazlıçeşme Kültür Merkezi ilk kez huzur toplantısında doldu taştı
 
Kaymakam'ın kamu yararına yapılan toplantılara idarecilerin ilgi göstermesi gerektiği ve her kesin halkın selameti için üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade ettiğini söyleyen kaynaklar bunun tabi bir neticesi olarak okul müdürleri başta olmak üzere Zeytinburnu'nda görev yapan bütün idarecilerin ekseri bir şekilde huzur toplantınsa katıldıklarını gördüklerini ifade ettiler.
 
İlk sunumu Zeytinburnu ilçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen yaptı
 
Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk Özmen yaptığı sunumda 2018 yılının ilk 10 ayında asayiş ile alakalı elde edilen başarıları katılımcılara aktardı.
 
Daha sonra kaymakam'ın başkanlığında ilçe mülki idare amirleri katılımcıların sorularına cevap verdi
 
Bir çok konuda soruların sorulduğu Huzur toplantısında ilk ağızdan sorulan soruların % 90'ına  cevaplar verildi.
 
İlginç soruların sorulduğu toplantıda şair sütçü Ahmet Merkit'in okudğu şiir de programa ayrı bir renk kattı.
 
Her kesimden katılımcının olduğu huzur toplantısında katılımcıların olumlu bir şekilde toplantıdan ayrıldığı gözlemlendi.
 
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


 
Editör: TE Bilisim