Özgenç Açılış konuşmasında herkese teşekkür etti

İlk selamlama konuşmasını ev sahibi Meclis üyesi adayı Halis Özgenç yaptı . ”Öncelikle beni meclis üyesi adayı gösteren Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanımız sayın A. Selami Delibalta ‘ya, Belediye başkana dayımız Av.Ömer Arısoy’a ,ve diğer parti yetkililerimize teşekkür ederim. Burada bizi desteklemeye gelen bütün Konyalı dostlarımdan Zeytinburnu’nda Ömer Arısoy’a, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı içinde Binali Yıldırım’a desteklerinizi talep ediyorum. Özelikle Mahalle başkanı olduğum Nuripaşa teşkilatımıza özel olarak beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim” dedi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta , Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Av.Ömer Arısoy birere selamla konuşması yaptı.

Akabinde Ak Parti İstanbul İl başkanı Bayram Şenocak ‘da 31 Mart 2019 seçimlerinin öneminden bahsederek bütün teşkilat mensuplarımızı bir seferberliğe davet ediyorum dedi. İstanbul yeniden CHP’li bir yönetimin eline geçerse İstanbul’un 25 yıllık kazanımlar heba olur. Hep beraber 31 Mart 2019 akşamına kadar akıtmamız gereken teri akıtalım inşallah zaferimizi hep beraber kutlayalım dedi.

Final konuşma Kendisi de Konyalı olan Çevre ve Şehircilik bakanı Murat Kurumdan

Çevre ve şehircilik Bakanı Murat Kurum’da Konyalı hemşehrilerine seslenerek hepiniz burada Meclis üyesi adayımız Halis Özgenç kardeşimizi yalnız bırakmamak için gediğiniz için teşekkür ederim dedi.

Murat Kurum daha sonra Zeytinburnu ilçesinde var olan kentsel dönüşüm sıkıntılarını geçen hafta konuşup çözmüştük. 20 Yıldır Murat Aydın başkanımız Zeytinburnu’nun çehresini değiştirdi. İnşallah Ömer Arısoy’da Zeytinburnu’na daha da değer katacak dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim