Hakan Güler konuşması ile salondan tam not aldı

Proğramın ilk konuşmacısı ev sahibi Hakan Güler’in oldu. İşte Hakan Güler’in konuşması :

Saygı değer bakanım ,Çok kıymetli milletvekilim ,Çok değerli kurucu belediye başkanım ,Saygı değer ilçe başkanım,Çok değerli belediye başkan adayım ,Saygı değer genel başkanım,Saygı değer şube başkanım,Saygı değer Batı Trakya camii vakfı başkanım,Çok saygı değer Rumeli Türkleri vakfı başkanım,Çok değerli dernek başkanlarım,Çok değerli spor kulübü başkanlarım,Saygı değer meclis üyelerimiz,Saygı değer meclis üyesi adaylarımız,Sivil toplum kuruluşlarımızın çok değerli temsilcileri,Saygı değer basın mensupları,Çok değerli, vefakar, cefakar batı Trakyalı hemşehrilerim, yakınlarım ve dostlarım, Programımıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz sizleri saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

Öncelikle 2 gün önce Yeni Zelanda’da Müslüman kardeşlerimize yapılan terör saldırısını lanetliyorum. Şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Bu gün Çanakkale Zaferimizin 104. Yılını kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, büyük zorluklar ve yokluklar içerisinde gelişmiş devletlere karşı kazandığı bu zafer; milletimizin namını şanlı tarih sayfalarına altın harflerle kazımıştır. Bu tarih, gerek taarruz, gerekse savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en gurur verici ve en parlak sayfalarından biridir. Bu onur dolu mücadelede şehit olmuş kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.

Yine 15 Temmuz gecesi devletimize karşı haince yapılan işgal girişiminde şehit olan Batı Trakyalı hemşehrimiz Mustafa Cambaz’ı ve tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor,gazilerimize rabbimden acil şifalar diliyorum.

Bu gün benim için heyecan, gurur ve azim duygularının iç içe olduğu bir gün.

Kuruluşundan bu yana üyesi olduğum Ak Partimizin beni meclis üyesi adayı yaparak sizlere güzel Zeytinburnu’muzda hizmet etme fırsatı sunan İl Başkanımız ve yönetim kuruluna İlçe Başkanımız ve yönetim kuruluna ve Ömer Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

İnandığımız değerler ve daha büyük, daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye için dava neferliği yapmış ve yapan arkadaşlarım ve büyüklerim ile birlikte sizlere hizmetkar olmak için bu yola çıktık.

Rabbim inşallah yar ve yardımcımız olsun…..

Bu yolda her bedeli dün, bugün ödemiş ve yarın ödemeye hazır, kalbi millet sevgisiyle çarpan Batı Trakyalı bir kardeşinizim..

Birlikte çıktığımız bu yolda bilgi, birikimi, tecrübesi, almış olduğu devlet umuru tevazu ve samimiyeti ile Zeytinburnu Belediye Başkan Adayımız olan Sn. Ömer Arısoy ile birlikte hizmet edecek olmanın onurunu yaşamaktayım.

SAYGI DEĞER HEMŞEHRİLERİM..

Göreve geldiğimizde yılmadan, bıkmadan, aşkla, şevkle ve inançla hizmet edeceğimize hiç şüpheniz olmasın…

Zeytinburnu’muzda ayak basmadık bir karış toprak, sadece eline değil yüreğine ve aklına ulaşmadığımız tek bir kardeşimiz kalmayacak.

Zeytinburnu’muzun kalbi güzel, aklı güzel insanlarıyla el ele, omuz omuza vererek yarının Zeytinburnunu inşa etmek için çabalayacağız.

Hani bir deyiş var ya ‘’bağ dua değil çapa ister.’’ İşte biz o çapayı yapan, ilçemize verimli mahsuller sunanlardan olacağız.

Hemşehrilerimizin derdiyle dertlenip çözüm mercii olmanın gereğini en yüksek seviyede yapmak için elimizden geleni yapacağız….

Herkesin rahat yaşadığı, hiç kimsenin yaşam tarzı endişesi duymadığı bir Zeytinburnu’nda , sizlerin huzurunda söz veriyoruz ki, özgürlüklerin yılmaz savunucusu olduk ve kalacağız.

Önce millet önce memleket diyerek alnı ak, ufku pak bu davanın temsilcileri olarak ilçemize daha çok yatırım, daha çok hizmet, daha çok iş üreteceğiz.

Çocuklarımız için

Gençlerimiz için

Kadınlarımız için

Büyüklerimiz için

Engellilerimiz, esnafımız ve herkes için,

Ortak geleceğimiz için daima hizmet daima millet diyor,bir kez daha ‘’tut ellerimizi Zeytinburnu gör bak yarınlar nasıl güzel olacak’’ diyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Daha sonra Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta, Belediye başkana dayı Av. Ömer Arısoy 31 Mart 2019 seçimi için bütün parti mensuplarını daha yoğun çalışmaya davet etti.

Daha sonra Batı Trakya derneği Genel başkanı Necmettin Hüseyin Adaletoğlu, eski sağlık bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ‘da birer konuşma yaptı. Müezzinoğlu burada toplanmamızın amacı Ömer beyi başkan yapmak veya Hakan kardeşimizi meclis üyesi yapmak değil.

Biz mazlum milletlerin umuduyuz. Bundan dolayı kullandığımız oy basit değil. Burada toplananlar zaten Ak Partiye oy verecek.

Burada 500 kişi var herkes seçime kadar her gün Ak Partiye oy vermeyecek bir seçmeni ikna ederse buradan 5 bin oy çıkar işte o zaman amacına uygun bir toplantı yapmış oluruz dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim