Elazığ Çayda Çıra oyunu başta olmak üzere bir çok halk oyunu oynandı yine  Elazığlı sanatçı tarafından bir çok türkü söylendi.

Elazığ dermekler Federasyonu Genel Başkanı Faik İçmeli’de Yöresel Günlerde Zeytinburnu Elazığlı İş adamları Derneği başkanı Nazir Güler’i yalnız bırakmadı.

Başkan Murat Aydın Malatya standından sonra Elazığlılar standına gitti. Dernek başkanı Nazir Güler ile beraber halka Çiğ Köfte ikramı yaptılar.

Elazığ İş Adamları Dernek Başkanı Nazir Güler İstanbul Times Tv Mikrofonlarına  şunları söyledi :

“Öncelikle Zeytinburnu’nda hizmet veren bütün derneklerimizin sesini yüzbinlerce kişiye duyuran İstanbul Times Gazetesi, www.istanbultimes.com.tr  vewww.istanbultimes.tv ye ve imtiyaz sahibi sayın Hüseyin Çetiner’e çok teşekkür ediyorum.

Bizler Zeytinburnu Elazığlı İş Adamları Derneği olarak yıllardır hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. 13 yıldır başarılı bir şekilde yöresel Günlere ev sahipliği yapan Zeytinburnu Belediye Başkanımız sayın Murat Aydın’ a, Sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı Gönül Demirel’e, Sosyal işler müdürü Sami Ünlü’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim diyen Güler,Yöresel Günlerin ilçeye çok güzel bir değer kattığını düşünüyorum. İnşallah gelecek yıl daha da gelişerek devam eder temennisinde bulundu”.

Kendisi de Elazığlı Olan İş Adamı meclis üyesi Fevzi Altuğ  ise şunları söyledi:

Zeytinburnu Belediye başkanımız sayın Murat Aydın ve ekibi 18 yıldır Zeytinburnu’nun çehresini  değiştirecek çalışmalara imza attı. Başkanımızı ve ekibini tebrik ederim. Yöresel Günler Etkinliği de tam 13 yıldır yapılıyor. Bu sene daha kalabalık ve içerik olarak dolu dolu yapıldı. Emeği geçenleri tebrik ederim” dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim