Tuncer’den dostlarına teşekkür

Mehmet Portakal’ın sunuculuk yaptığı programın ilk konuşmacısı gecenin ev sahibi olan Meclis üyesi adayı Hacı Fikret Tuncer oldu “Sayın Milletvekillerim, değerli ilçe başkanım muhterem Belediye başkan adayım değerli hazirun hepiniz aday tanıtım programıma hoşgeldiniz. Bugün bu salona hınca hınç dolduran siz değerli dostlarıma çok ama çok teşekkür ederim. Değerli hemşehrilerim Büyükşehir’de Binali Yıldırım’ı, Zeytinburnu’nda ise Avukat Ömer Arısoy’u dua ve destekleriniz ile başkan yapacağız inşallah. İkince kez beni bu göreve layık gören önce partim sonra başkanlarıma teşekkür ederim. ERabbim bizi önce kendisine sonrada size karşı mahcup etmesin . Bu yola beraber çıktığımız dava ve gönül dostu çok sevdiğim vefat eden iki dava arkadaşım olan Hacı Chit Bayram ve Hacı Kadir Erbasan’ı huzurlarınızda bir kez daha rahmetle anıyorum. Rabbim onları efendimize komşu eylesin inşallah” dedi.

Daha sonra Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta da birlik beraberlik ve 31 Mart 2019 seçimlerinin öneminden bahsetti.

Cumhur İttifakı adayı Av. Ömer Arısoy’da seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın’ da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bazen bir gün içinde üç ilde miting yaptığını akabinde salon toplantıları ile nasıl bir oy daha fazla alabilirim diye çabaladığını hepimiz görüyoruz dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim