CHP ilçe başkanı Metin Doğan afişlerde resmi olana değil gönlünüzde karşılığı olana daya oy verin dedi

CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan yaptığı konuşmada ya duvarda resmi olan adaya yada gönlünüzde karşılığı adaya oy vermek sizin elinizde. Lütfen oy kullanırken elinizi vicdanınıza koyun diyerek kalabalığa selendi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Mehmet Fatih Karabulut hemşehrilerine teşekkür etti

Zeytinburnu Kumaş sektöründeki Elazığlılar içinde saygın bir iş adamı olan Mehmet Fatih Karabulut Millet İttifakı adayı olarak dostlarını ve hemşehrilerini Zeytinburnu Belediyesi Belgratkapı Sosyal tesislerinde kahvaltılı toplantıda bir araya getirdi.

Karabulut yaptığı selamlama konuşmasında şunları söyledi “Öncelikle Elazığ’dan bizim toplantımız için kalkıp gelen Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Sayın Gürsel Erol’a, Millet İttifakı adayımız sayın Dr.Adil Emecan’a, CHP Zeytinburnu ilçe başkanı sayın Metin Doğan’a ,Platform 23 ‘ün başkanı sayın Harun Altunbaş’a ve siz değerli sivil toplum kuruluşu idarecilerine, basın mensuplarına ve siz değerli hemşeherilerime beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra Platform 23’ün başkanı iş adamı Harun Altınbaş ‘da kısa bir selamlama konuşma yaparak şunları söyledi “ Zeytinburnu gecekondudan kurtulmuşsa bunda Elazığlıların rolü çoktur. Yılar önce tekstil piyasasının duayeni olan Elazığlı Hemşehrimiz ve büyüğümüz sayın Celal İlaldı tekstil işini Yeşildirek’ten Zeytinburnu’na taşırken kimse yoktu burada.

Ayrıca İstanbul’da ne Elazığlı bir milletvekili ne de belediye başkanı var dolayısıyla Adil bey başkan seçilirse Elazığlılara pozitif bir ayrıcalık yapmasını talep ediyorum.

Altunbaş siyasette rekabetin kaliteli hizmeti getireceğinize inanıyorum. Millet İttifakı adayı Dr. Adil Emecan’a ve Meclis üyesi adayı değerli hemşehrimiz ve programın sahibi Mehmet Fatih Karabulut’a bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür eder her iki adaya da başarılar dilerim” dedi.

Emecan 8 köşeli Elazığ kasketi ile Gakkoşlardan tam not aldı

Salonun girişinde Türkülere konu olan 8 köşeli Elazığ’a özgü kasketi giyerek masaları teker teker gezerken Elazığlılardan tam not aldı. Emecan daha sonra sunucu CHP ilçe başkan yardımcısı Özgür Ölçer’in sahneye davet etmesi ile yine başında 8 köşeli kasketi ile sahneye geldi. Emecan 31 Mart 2019’ da yapılacak olan seçimi kazanacağını söyledi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığlıların adayı Dr. Adil Emecan dedi

Platform 23’ün kurucu başkanı iş adamı Harun Altunbaş’ın İstanbul’da bir milletvekilimiz ve 39 ilçe içinde bir tek Elazığlı başkan adayımız yok diyerek serzenişte bulunmasına Gürsel Erol gülerek Harun bey üzülme siz Dr.Adil Emecan’a sahip çıkın. Biz de onu burada Fahri Elazığlı ilan ederiz ve başkanımız yok sorunu çözeriz diyerek siyasi pratikliğini ortaya koydu.

Erol, daha sonra hemşehrilerimizi görmüşken birazda Elazığ için yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verelim diyerek detaylı bir sunum yaptı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim