Her kesimden Misafir Erikli Baba Cemevine akın etti

Avrasya Hospital Genel Koordinatörü İbrahim Urlu,Başhekim Dr.Türkan Uslu,Nevzat Uluocak,Eski Zeytinburnu Belediye başkanı Hasan Yılmaz,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Barbaros Doğruel,’inde bulunduğu kişi lokma ikram programına katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi  / Mehmet Osmanoğlu

www.İstanbul Times tv mikrofonlarına konuşan Ak Parti İstanbul Milletvekili Ali Haydar Yıldız içinde bulunduğumuz mekanda şu an kardeşlerimiz lokma ikram etkinliği yapmışlar.Biz de ilçe başkanımız Bahattin Ünver ve diğer arkadaşlarımız ile beraber  yanlarında olduğumuzu belirtmek için davetlerine icabet ettik. Muharrem ayında tuttukları oruçlarının ve yaslarının kabul olmasını dilerim dedi.

Nevzat Uluocak’da Muharrem ayı nedeni ile verilen lokma ikramına davet edildikleri için  Erikli Baba Cemevi yönetimine teşekkür etti.

MHP Milletvekili adayı Özcan Pehlivanoğlu ‘da Zeytinburnu ilçe başkanları Reşat Ok ve Parti yöneticileri ile beraber  cemevi lokma programına katıldıklarını ifade ederek Muharrem oruçlarının ve yaslarının kabul olmasını diledikten sonra  siyasi bazı açıklamalarda bulundu.

Haberin Görsel şeklini izlemek isterseniz www.istanbultimes.tv ve istanbultimeshaber YOu Tube sayfamızdan izleyebilirsiniz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim