Zeytinburnu halkı efendimizin doğumunu kutladı ve Merhum Erbakanı rahmetle andı

Yaptığı çalışmalarla adında sıkça söz ettiren Erbakan Vakfı Zeytinburnu ilçe bakanlığının Mevlid-i Nebi kutlaması için 10 bin kişiye 58 bulvar caddesinde bulunan ilçe merkezinin önünde pilav ev ayran ikramı yapmadan önce Abdullah Süratlı Hoca efendinin duası ile başlayan programa ilgi çok yoğundu.

Erbakan Vakfı Zeytinburnu Şube Başkanı Onur Dolar şunları söyledi”En son toplantımızda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla beraber böyle özel bir haftada ikramda bulunma kararı aldık.

Önce büyük bir düve satın aldık. Dualarla bunu kestik ve etinin halkımıza ikram ettik.

Başkan Dolar konuşmasını şöyle sürdürdü. alemlere rahmet olarak gönderilerin getirmiş olduğu kitabı Kuran-ı Kerim’e ve sünnetine uyduğumuz zaman iki cihan saadetine ulaşacağımız canlarımız yoluna feda olan kutlu nebi peygamber efendimiz S.A.V doğum günü hürmetine halkımıza etli pilav ikramında bulunmaktan mutluluk duymaktayız.

Biz Erbakan Vakfı mensupları Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızın 46 Yıl önce milli görüş hareketini başlatırken vurguladığı önce ahlak ve maneviyat parolası ile yola çıkmış bir topluluğuz.

Bu ilke ile yolumuz peygamberlerin yoludur. Bu etkinliğimiz 5 Yıldır Erbakan Vakfı olarak hizmet ettiğimiz son etkinliğimiz inşallah.

Genel Başkanımız 23 Kasım Cuma günü Ankara’da partimizi kuruyor. Partimizin kurulmasının ardından Bizlerde Zeytinburnu’nda hızla ilçe teşkilatımızı kuracağız ve bu kez partimizin çatısı altında Zeytinburnu halkına hizmet vermeye devam edeceğiz.

Halkımız büyük bir özlem içinde yeni partimizi bekliyor. İnşallah halkın Erbakan Hocamızın yönetimde bulduğu refah dönemine büyük bir özlemi var.

Genel Başkanımızda inşallah Hocamızdan aldığı duayla 23 Kasımda Cuma namazından sonra partimizi kuruyor.

24 Kasım 2018 de de Allah nasip ederse Eyüp Sultan camiinde kılınacak öğle namazının akabinde besmeleyi çekip siyasi çalışmalarımıza başlayacağız.

Tüm halkımızı 24 Kasım 2018’de Eyüp Sultana bu kutlu yürüyüşün başlangıcını vermeye bekliyoruz.

Bu parti öylesine gelişi güzel yeni bir heyecan olsun iye kurulmuyor. Hakkımızın özlemle beklediği bir hareket olarak doğuyor.

Artık Refahyol döneminin bolluk ve bereketi isteniyor. Halkımız İslam Birliğin istiyor. Bu noktada Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a büyük bir teveccüh var.

İnşallah genel başkanımız önderliğinde halkımızın o özlediği hizmetleri hep beraber halkımıza sunacağız.

Genel Başkanımızın merhum Necmettin Erbakan’dan alıntıladı 'Bir çiçekle bahar olmaz, ancak her bahar bir çiçekle başlar' anlayışıyla 1969 yılında tüm insanlığın kurtuluşu için yola çıkan 'Baharı başlatan çiçek' merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın izinden Milli Görüş Hareketi'ne ikinci baharını yaşatmak, milletimizin ve yedi milyar insanın kurtuluşunu ve selametini temin etmek için yola çıkacak kutlu kervanın müjdesini milletimize, İslam Alemi'ne ve tüm insanlığa veriyoruz.

Elhamdülillah. Milletimizin tarihi, inancı ve ruh kökünün doğal bir sonu olan Milli Görüş zihniyetini hakkıyla temsil etmek, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya hedeflerine ulaşmak için siyasi partimizi 23 Kasım 2018 Cuma günü kuruyoruz.

Tüm ezilenlere ve mazlumlara umut olmak için, kaba kuvvetin değil, hakkın üstün tutulduğu bir dünya için başlattığımız kutlu yürüyüşümüz tüm insanlığa hayırlı ve mübarek olsun şeklinde konuştu.

İl Başkan Yardımcısı Mustafa Dönmez yeni partimiz hayırlı olsun dedi

Erbakan Vakfı İl Başkan Yardımcısı Mustafa Dönmez, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) doğduğu o mübarek gecenin yıl dönümü.

Peygamber Efendimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli ve en şerefli olayıdır. Peygamber Efendimizin doğumu karanlıkları aydınlığa çevirirken, insanlığa rahmet ve güzellikler sunmuştur.

Peygamberimizin doğduğu bu mübarek gecenin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini, Peygamberimizin daha iyi tanımamıza vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyor ve tüm İslam Alemi’nin Mevlid-i Nebisini kutluyorum.

Bizlerde Erbakan Vakfı Zeytinburnu Şubesi olarak 10 BİN Kişiyi etli pilav ikramında bulunarak halkımız ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık şeklinde konuştu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim