Sosyal Belediyecilik 1. önceliği olacak

Net ve anlaşılır bir dil ile kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Saadet Partisi Zeytinburnu Belediye başkan adayı Dr. Mikail Kabak adaletli hakkaniyetli bir şekilde parsel ve ada basında kentsel dönüşüm yapıldığı zaman devletin % 35 fazlalık verdiğini bununla da hak sahiplerinden bir kuruş para almadan bire bir kentsel dönüşümüm mümkün olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Zeytinburnu Belediye başkan adayı Dr. Mikail Kabak Milli görüş belediyeciliğinde geçmişte neler yaptığımızı halkımız çok iyi biliyor.

31 Mart 2019’ da yapılacak olan seçimde Zeytinburnu halkı inşallah sadece önlerinde CHP ve AKP adayı varmış algısına pirim vermeyecek ve kendilerine hizmet edecek Saadet partisi adayı olarak bana oy verip başkan yaptıkları zaman kentsel dönüşüm başta olmak ne tür projeleri hayata geçirdiğimizi görecekler inşallah dedi.

Basın mensuplarının bugüne kadar konuşan bütün belediye başkanları ve yetkililer ya dairenizden % 25 kesinti yaparız yada siz fark ödersiniz dedikleri halde siz nasıl hak sahiplerinden bir kuruş para almadan bire bir kentsel dönüşüm yapacaksınız sorusunu sordu.

Saadet Partisi adayı Dr. Mikail Kabak bizim projemizde binayı yık yerine yenisi yap modeli kentsel dönüşüm değildir. Biz parsel veya ada bazında kentsel dönüşüm yapacağız. En az 3 bin M.2 arsa ürettiğiniz zaman zaten devlet fazladan % 35 bir imar hakkı veriyor.

Bu da hesapladığımız zaman bir bir kentsel dönüşüp mümkün. Zaten Zeytinburnu ilçesindeki çözümde ancak böyle olur.

Yoksa 1999’ dan günümüze zaten her şey ellerinde olan Mevcut Belediye başkanı bu işi çözerdi. Biz kesinlikle Kentse dönüşümde Kâr etmeyi düşünmüyoruz. Fark almadan kentsel dönüm mümkün diyen SP .Adayının projesi hak sahiplerinin dikkatini çekecek türden.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim