Ayhan Akduman'ın son Fotografları İstanbul Times'tan geldi

Saat 17.00 da sandıklar açıldı. Rıfat Çetin'in divan başkanı olduğu kongrede oy sayımı yapıldı. Sonuçlar açıklanınca Akduman'ın listesi seçimi kaybetti.

Rıfat Çetin ben bir ilk yaparak teşekkür konuşmasını eski başkanımız Ayhan Akduman'a vereceğim dedi. Akduman Milkrofonu alarak gülümser bir şekilde şunu söylemek istiyorum "Gelişiniz Güle güle,çalışnanız Güle güle,gidişiniz güle diyerek herkese teşekkür etti.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner her iki başkana elerinizi tutarak havaya kaldırın dedi. Bunun üzedine her zaman güler yüzlü olan Ayhan Akduman rakibi Naim Çetinkaya'nın ellerrini tutarak havaya kaldırdı.

Çetiner çok üzgünüm dedi

Bugün yani 8 Nisan 2018'de İyi Parti ,Ak Parti ve KAS-DER Zeytiburnu şubesinin kongresi vardı. İlk Önce İyi Parti'nin,sonra uzun süre Ak Parti'nin kongresini takip ettim. Ak Parti de aynı zamanda delege idim Oyumu kullanıp KAS -DER'in Kartallar düğün salonunda yapılan kongresine yetiştim.

Oy sayımı yapılıyordu. Sonuçlar açıklandığı zaman divan başkanı arkadaşım Rıfat Çetin , Ayhan Akduman başkan nerede dierek seslendi.Akduman üst kattan aşağıya inerek güler bir vaziyette divan başkanının yanınna geldi.

Divan başkanı ben bir farklılık yapacam ve teşekkür konuşması için sözü Ayhan Akduman başkanıma vereceğim dedi.

Ayhan başkan her zamanki neşeli tavrı ile çok güzel ve kısa bir konuşma yaparak Şaban-ı velinin "Gelişiniz güle güle,gidişiniz güle olsun" sözü ile başlayan nazik bir konuşma yaptı.

Sonra da fotoğaf çektim. Huyum değil ama ilk kez Ayhan başkan ellerinizi havaya kaldırın güzel bir kare çekeyim dedim ve bu kareyi çektim.Çetiner Ayhan Akduman'ın kalp krizi geçirdiğini meslektaşı Murat Ergün'den öğrenince çok üzüldüğünü iade ederek merhuma Allah'tan rahmet geride kalanlara baş sağlığı dilerim dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim