Ehl-i Ciğer Zeytinburnu’nun en seçkin mekanları arasında yerini aldı

Bakırköy ve Merter’e 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Ehl-i Ciğer’in bir çok çevre ilçede müdavimler edineceği açılış gününde kendisini gösterdi. Gerek ciğer ve kebapların lezzeti gerekse de sunumu konukların damak ve göz zevkine aynı anda hitap ediyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç 

Açılış Kurdelasını kesen Ak Parti İstanbul Milletvekili Dr.Nurettin Nebati hayırlı kazançlar diledi

Çocuk Giyiminde aranılan bir marka olan GB nin sahibi ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Dr.Nurettin Nebati Ehl-i Ciğer’in açılışını yapmak üzere geldiği Mekanı görünce ben küçük ve klasik bir Ciğer Dükkanı bekliyordum burası müthiş güzel ve nezih bir mekanmış. İnşallah geniş bir zamanda gelip Ehlinden ciğer de yeriz dedikten sonra açılış kurdelasını keserken de mekanın işletmecileri Seçkin Vural, Ferhat Avis ve Cemalettin Coşkun’a hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diledi.

Mekanın ortaklarından Seçkin Vural Şunları söyledi

Mekanımızın mimari çalışmasını yaparken sadece misafirlerimizin yemeklerini yiyip gitmelerinden ziyade burada güzel bir zaman dilimi geçirmelerini istediğimiz için ferah ve rahat bir mekan tasarladık.

Ciğer çeşitlerimiz başta olmak üzere servisini yaptığımız bütün ürünlerimizi en kaliteli malzemeden hazırlıyoruz. Kendi ailemiz ile yemeyeceğimiz hiçbir ürünü konuklarımıza ikram etmiyoruz. Bütün dostlarımızı mutlaka bize uğramalarını tavsiye ederim” dedi.

Mekanın diğer bir ortağı olan Ferhat Avis ise şunları söyledi “Bizi tercih eden dostlarımızı müşteri olarak değil misafirimiz mantığı ile karşılıyoruz. Mekanımızın lokasyonu bir çok ilçeye yakın. Merter ve Bakırköy’den gelecek olan misafirlerimiz yürüme ile sadece 5 dakika içinde Veliefendi Hipodrumunun yanında olan Ehl-i Ciğer’e ulaşabilirler. Bölgede nezih ve şık bir mekanda misafirlerini ağırlamak isteyen bütün iş adamlarını ve dostlarımızı bekliyoruz” dedi.

Cemalletin Coşkun’da yaptığı değerlendirmede şunları söyledi “Gerek açılışımıza bizzat, gerekse telgraf ve gerekse de çelenkleri ile bizi mekanımızın önünü botanik bahçesine çeviren bütün dostlarımıza teşekkür ederim. Çevre ilçelerimiz ile beraber içinde bulunduğumuz bütün Zeytinburnu halkını Ehl-i Ciğer mekanımıza davet ediyorum” dedi.

Zeytinburnu’nun Kitabını Yazan Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner’de mekan ile alakalı şunları söyledi

Zeytinburnu ilçesinde son yıllarda çok sayıda marka konut yapıldı. Bu konutların altlarında da prestijli iş yerleri yapıldı. İşte bu mekanlardan birisi de eskiden Vehbi Koç’un sahibi olduğu Bozkurt Mensucat’ın yerine yapılan The İstanbul Veliefendi Konutlarının cadde işyerlerinde çok güzel mekanlar birbirinin ardı sıra açılmaya başlandı. Ehl-i Ciğer de buralara güzel bir değer katan mekanların başında geliyor. Zeytinburnu ilçesinin kitabını yazan ve 32 yıldır bu ilçede olan bir gazeteci yazar olarak ilçemize değer katan ve yüzlerce kişinin evine ekmek götürmesini sağlayan komşularım Seçkin Vural, Ferhat Avis ve Cemallettin Coşkun’un açmış oldukları bu güzel ve nezih mekanın bölgeye hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi

İletişim Bilgileri :

EHL-İ CİĞER

Sümer Mahallesi Prof.Dr.Turan Güneş Cad. The İstanbul Velifendi NO:57/16, 34025 Zeytinburnu / İstanbul

PAKET SERVİS VE REZERVASYON TEL : 0212- 510 33 33

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim