Programa AnKARA katliamı damga vurdu

Sevgi ve İnsan odaklı yapılan her çalışmanın içinde olmaya gayret eden İktisatçı İş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu, Çetiner’in sorduğu her soruya samimi ve içten cevaplar vererek bu ülke hepimize yeter. Birbirimizi sevelim ve öldürmekte gösterdiğimiz enerjiyi yaşatmak için gösterelim dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç

Durmuşoğlu
,Ankara’da yaşanan katliamda duyduğu üzüntüyü tarif etmekte çok zorlandığını ifade ederek hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet kederli  yakınlarına  ve milletimize baş sağlığı diledi. Siyasiler konuşmalarında nefret dili değil barış ve sevgi dili kullanırlarsa gelecek kuşaklar için daha hayırlı bir iş yapmış olurlar dedi.

Çetiner’in sizin ve eşiniz Asuman Sula Durmuşoğlu’nun  dostlarınızın acılı ve tatlı günlerinde yanlarında olmanız çok önemli bunu nasıl başarıyorsunuz sorusuna ise şu cevabı verdi  ”Düğün ,açılış ve benzeri mutlu olaylar için davet gelmesi gerekir. Cenaze ve acılı olaylar için ise haberimizin olması yeterli. Sevdiğimiz arkadaşlarımız ve dostlarımızın önemli anlarında yanında olup yalnız değilsiniz mesajı vermenin bir insanlık görevi  olduğunu düşünüyoruz. Bunu yaparken de bir külfet olarak değil mutlu olduğumuz bir vazife aşkı ile yapıyoruz” dedi.

 İnsan ve yaşam konulu söyleşimizi izlemek için  www.istanbultimes.tv ve You Tube  sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kaynek:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim