Ünver:Açılış Konuşmasında seçim yok ama halkın içinde olmaya devam dedi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı iş adamı Bahatin  Ünver yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi “ 1 Kasım 2015 seçiminde evlerinde ziyaret ettiğimiz bütün evlere aynı ekip olarak ziyaret edip bize destek verdikleri için seçmenimize teşekkür ediyoruz. Yakın gelecekte seçim olmadığı halde seçmeni ziyaret edip teşekkür etmemiz ciddi bir karşılık görüyor.  Evlerinde ziyaret ettiğimiz seçmenlerin daha önce bize aktardıkları sorun ve istekleri için hal ettiklerimizi ve yapamadıklarımızı sebepleri ile kendilerine anlatıyoruz.  Bu  süreçte kadın kollarımız yemek yarışmaları,gençlik kollarımız futbol turnuvası  yaparak halkın içinde olmaya devam edeceğiz. Burada konuşacak çok şey var.Ancak il başkanımız aramızda  kendisini dinlemek için ben konuşmamı kısa keseceğim diyen  Ünver’in konuşmaları sık sık katılımcılar tarafından Zeytinburnu seninle gurur duyuyor sloganları ile kesildi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 7 Haziran’ı unutmadan çalışmak zorundayız dedi

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın kısa ama çok  anlamlı bir konuşma yaparak parti teşkilatı olarak daha sonra yapılacak olan seçimde başarılı olmak için 1 Kasım 2015 seçiminde  elde ettikleri başarıyı değil,7 Haziran 2015 seçiminde yaşadıkları seçim hüsranını baz alarak samimi,ciddi v e ihlaslı çalışmalarla % 60 lık bir başarı yakalamalarının zor olmadığını ifade ederek herkes üzerine düşenin en isini yaparsa gelecek seçimde başarımız %  60 olacak dedi.

Ak Parti İstanbul İl başkanı Dr.Selim Temurci Halkımız samimi olana her türlü desteği veriyor dedi

Partisinin Zeytinburnu ilçe başkanlığınca Kazlıçeşme Kültür merkezinde yapılan danışma meclis  toplantısında yaptığı konuşmada önemli konulara temas etti.

İşte  Dr.Selim Temurci’nin konuşması ;

“7 Haziran 2015 seçim sonuçlarını alınca gece yarısına kadar il başkanlığında idim. Bir Suriyeli aile geldi bizi geri gönderecek misiniz dedi. Seçimden sonra TBMM’ne gittim vekillerimizin bozuk moralli durumların görünce çok üzüldüm.

Bizim  için içinde çok dersler olan 7 Haziran 2015 seçiminden sonra Ak Parti için iki vazgeçilmez olduğunu gördüm.1.si Hizmet 2.si ise Hürmet bu iki haslet bizde  var oldukça halkımız hiçbir zaman desteğini esirgemez dedi. Bize oy vermeyen seçmenlerin bile ikinci partisi  Ak Parti’dir. Bu durum bizim  sorumluluğumuzu daha da arttırıyor dedi. 1 Kasım seçiminden hemen sonra yani aynı akşam  başbakanımız Ahmet Davutoğlu Hz.Mevlana’nın kabrine giderek dua etti. Bir gün sonra ise kurucu genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız da Eyüp Sultan camisine gidip dua ettiğini ifade etti.

Dr.Temurci bizim Muhalefetimiz DEFOLU dedi               

İyi ve kaliteli bir muhalefetin İktidara katkı yapacağını ifade eden  Ak Parti İstanbul il başkanı Dr.Selim Temurci Ak Parti’nin  önemli şanssızlığı ülkede iyi bir muhalefetin olmayışı olduğunu vurgulayarak bizdeki muhalefet defolu bir  muhalefettir dedi. Devlet Bahçeli 18 yıldır MHP’nin başında.Bu süre zarfında  12 seçim kaybetmiş ama yine de istifa etmiyor dedi. HDP ise hendek muhalefeti ile halkımızın yaşamını zorlaştırıyor dedi. Hendek siyaseti yapanların gideceği yer çukurdur dedi. Bizim Rusya halkı ile sorunumuz yok. Burada ifade ediyorum Ak Parti teşkilatları kariyer yapma merkezi değildir dedi.

Çalışmalarımızı 1 Kasım zaferi üstünde değil 7 Haziran hüsranı  üstünde yapmak zorundayız dedi                                                                                                                                                                                                                                 

Dr.Temurci yaptığı sosyolojik içerikli  tahlil yönü ağır olan konuşması ile yüzlerce teşkilat mensubunun yüreğine su serpti. Temurci konuşmasını hepinize sesleniyorum bizim yükümüz 1 Kasım seçimi ile daha da ağırlaştı dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Zeytinburnu sorumlusu Fatma Benli ‘de yaptığı konuşma ile 1 Kasım 2015 seçim sonuçları ile ülkenin rahatladığını ifade ederek ilçe teşkilatına teşekkür etti.

Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu'da Milletvekilleri, Belediye başkanı ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver'in taktığı Ak Parti rozeti ile Partinin saflarına katılmış oldu. 

Zeytinburnu Malatyalılar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya  ve yönetimi toplu olarak Ak Parti’ye katıldı

Daha Önce CHP Zeytinburnu ilçe delegeside olan Zeytinburnu Malatyalılar dernek başkanı Suat Sarıkaya,yönetimi  ve dernek üyeleri toplu olarak Ak Partiye katıldılar. Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,Ak Parti  İstanbul Milletvekili Ayşe Benli ‘nin birlikte  taktığı parti rozeti ile Ak Parti saflarına katıldı.

Suat Sarıkaya Gazetemize şunları söyledi “Yıllardır Zeytinburnu pazarlarında iş yapıyorum. Murat Aydın samimiyet ve efendiliği ile hep dikkatimi çekti. Ak parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve ekibi içinde de çok arkadaşım,dostum ve hemşehrim var. Biraz önce il başkanı da Ak partililer Hizmet ve Hürmet odaklı olmak zorunda dedi. Biz Malatyalılar olarak hizmete de hürmete de çok önem veriyoruz. Eski partimi suçlamak istemiyorum ama  kendisini yenileyip gelişemediği için bir yere gelmesi çok zor. Ak Parti 7 Haziran 2015 seçiminde biraz oy kaybetti. Parti’nin bütün kademesi  nerede hata yaptık sorusunu kendine sordu ve seçmenin gönlünü yeniden kazanarak  % 49.50 oy aldı. Ak Parti’nin ülkeye daha iyi hizmet edeceğine inandığım için  kendim,Zeytinburnu Malatyalılar Dernek yönetimim ve üyelerimin önemli bir kısmı bugün burada Ak Partiye katılıyoruz. Bize samimi bir şekilde kucağını açan Zeytinburnu Belediye başkanımız Murat Aydın’a,Ak Parti ilçe başkanımız Bahattin Ünver’e Seyitnizam Mahalle başkanımız İhsan Tezgider başta olmak üzere bizleri samimi bir şekilde bağrına  basan Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatına teşekkür ederim”dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim