CHP’de son 25 yılda ilk kez yapılan bir seçim yürüyüşü bu kadar kalabalık oluyor

Zeytinburnu siyasetini yakından takip eden bir çok kişi ile yaptığımız konuşmada ortak görüş son 25 yılda CHP’nin Mahalli idareler seçimlerinde yaptığı en kalabalık yürüyüş olduğu ifade edildi.

Dr. Adil Emecan ile yaptığımız görüşmede şunları söyledi ”Biz hep ilçemizi halkımız ile beraber yöneteceğimizi söyledik. 31 Mart seçimlerine tam bir hafta kala uzun bir halk selamlaması ve yürüyüşü yapmak istedik. İlçemizin em önemli ve uzun üç caddesinde yaklaşık olarak üç saat süren bir yürüyüş yaptık.

Bizi kimse Ankara’dan gönderip git aday ol demedi. Bize Zeytinburnu halkı aday ol dedi ve olduk. Gördüğünüz gibi halkımız kendi seçtiği adaya sahip çıkıyor.

Allah’ın izni ile inşallah 31 Mart 2019’ da Zeytinburnu halkı kendi içinden olan birisini yani bizi başkan olarak seçecek. Hep beraber ortak akıl ile ilçemizi yöneteceğiz. 

Büyükşehir Belediyesinde Sayın Ekrem İmamoğlu’na Zeytinburnu’nun da da Dr.Adil Emecan’a halkımızın desteklerini bekliyoruz dedi.

Evlerde alkış çalan vatandaşlara seslenen Dr. Adil Emecan acı ve tatlı günlerinizde tam 32 yıldır içinizdeyim. Ben seçildiğim anda hiçbir yere değil önce Allah’a sonrada Zeytinburnu halkına hesap vereceğim dedi.

Uzmanlar Zeytinburnu ilçesinde seçimi kazananı ve kaybedeni arasında çok yüksek farklar olmayacağını ifade ederek bu son hafta kararsız seçmeni ikna eden adayın seçimi alacağını ifade ediyorlar.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim