Etler Konya Karapınar’dan geliyor

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in İstanbul Times Tv de hazırlayıp sunduğu GÜNDEM programına konuk olan restoran işletmecisi iş adamı Mahmut Çam İstasyon Mevlana Pide olarak kendilerini diğer yerlerden ayıran çok özelliklerinin olduğunu söyledi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

İlk olarak mutfaklarında kullandıkları etlerin Konya Karapınar’da İslami usullere göre helal kesim şeklinde yapılıp siparişlerine göre kendilerine teslim edilen etlerin tecrübeli ve işinin ehli ustaları tarafından özenle işlenerek müşterilerine sunduklarını ifade etti.

Mobil Servis ağınız çok yayın neden bu kadar araca gerek duydunuz ?

Sizin de kapımızın önünde gördüğünüz gibi 15’ e yakın Motorsiklet ile Atatürk Havalimanına kadar servisimiz var. Çok sipariş geldiğinden dolayı ancak bu kadar motorlu araç ihtiyacımıza cevap veriyor.

Telefon ile sipariş verenlerin bedeli en az ne kadar olmalı ?

Yürüme mesafesinde olacak olan siparişler için ne kadar küçük olursa olsun hizmet veriyoruz. Zeytinburnu’nun diğer mahalleri olursa en az 50 TL lik siparişleri adrese teslim ediyoruz. Atatürk Havalimanı ,Yenikapı veya bu uzaklıktaki diğer yerler içinde en az 250 TL lik servisleri adrese teslim ediyoruz. Bunun içinde ek bir bedel talebimiz olmuyor.

Mahmut bey 4 kişilik bir aile yemeğe gererse ne kadar bir bedel ile çıkar ?

Tabi bunun için net bir şey söylemek doru değil ama ortalama bir hesap ile 85 TL ile 120 TL arasın bir bedel ödemeleri gerekir. Bereket azdadır mantığı ile çalışıyoruz. Aldatılan her müşteri kaybolan kazançtır düsturu her daim aklımızdadır.

Temizlik, Hijyen ve kalite için neler söylemek istersiniz ?

Kendim ,eşim, ailem ve yakınlarıma yedirmediğim hiçbir şeyi kesinlikle müşterilerimize servis etmeyiz. Her gün sabah işe başlarken ve akşam kapatırken mutlaka genel temizliğimizi ve kontrolümüz yaparız. Temizlik, hijyen ve kalite bizde olmazsa olmaz. Bu konuda 1993 den bu yana rüştümüzü ispatlamış bir kurumuz.

Müşteriler ile de konuştuk memuniyet çok yüksek

İstasyon Mevlana Pide’ye gelene kadar çok sayıda Restoran geçip gelen Derimond firmasının idari çalışanları da İstasyon Mevlana Pide’nin hem lezzeti, hem güler yüzlü personelleri hem de döviz artışını fırsat bilip fiyatları artırmadıkları için her zaman buraya geliyoruz. Gerçekten yaprak dönerleri, içli köfteleri, Konya Etli ekmekleri ve diğer ürünleri çok güzel ve sağlıklı. Biz yıllardır burada yemek yeriz. Herkese tavsiye ederiz şeklinde konuşturlar.

İşte İstasyon Mevlana Pide Adres

Yenidoğan Mahallesi Meydan Sokak NO:1/C Zeytinburnu / İstanbul

Sipariş Telefonu : 0212-510 08 18 ve 0212- 416 66 00 GSM:0533-475 21 96

E-mail: [email protected]

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim