CHP ilçe başkanı Metin Doğan biz Mart 2019 da yapılacak olan Yerel yönetim seçimlerine referandum formatında bir çalışma ile girmek istiyoruz dedi...

CHP zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan yaptığı konuşmayı CHP ilçe başkanı gibi değil de sanki ikidara muhalif bütün bileşenlerinin ortak kurdukları yapının başkanı edası ile konuşması salonda beğeni toplandı.

Doğan konuşmasında 19 yıldır belediyeyi yöneten zihniyetin fakir fukara ve garip gurebayı gözetmek yerine artık zenginlere rant sağlamak için çalıştığını iddia etti.
Son 15 yılda Zeytinburnu'nda ikamet edenlerin yaklaşık % 20 si bir şekilde taşınmak zorunda kaldı iddiasında bulunan Metin Doğan bizim hayal ettiğimiz yerel yönetim herkesin hatırası bulunan yerde yaşaamasıdır dedi.

Oysa bu taşınanların burada hatıraları vardı. Kentsel dönüşüm dediler ama hiç bir şey yapmadılar.Sadece Sümer mahallesinde Hazine arazisine yapılan 455 konut yaptılar.

Onları da eline yüzüne bulaştırdılar. Şu an KİPTAŞ'ın borcunu Zeytinburnu Belediyesi ödeyecek. Bizim Belediyecilik anlaşyışımızda bu tür haksızlıklara yer olmayacak dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu biz maddi ve manevi olarak Zeytinburnu CHP İlçe başkanlığının yapacağı seçim çalışmalarının yanındayız dedi.

CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan'dan sonra sahneye gelerek yüzlerce davetliye bir konuşma yaptı. CHP'bu seçimde Zeytinburnu başta olmak üzere birçok ilçeyi ve Anakenti alacak dedi. Biz Zeytinburnu ile kardeş ilçeyiz. Seçimde bi zaat kendim de gelip Zeytiburnu ilçe örgütümüz ile çalışacağım diyen Kerimoğlu şu an şartlar muhalefetten yana yeterki biz samimi içten ve inanarak çalışalım dedi.

Sarıgül ayrımsız belediyecilik yapacağınıza seçmeni ikna ederseniz seçimi alırsınız dedi

Daha sonra eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül sahneye gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Sarıgül muhalefetin belediye başkan adayı en az 9 ay önceden belli olmalı ki aday yeterli çalıma süresi kalsın.

Aksi halde 10 veya 15 tane aday adayı çıkıyor. O aday adayalarının yakınları babam, eşim belediye başkanı adayı oldu.

Parti aday gösterirse belediye başkanı da olur beklentisine girdikleri zaman başka birisi aday olunca bu seferde o adaya karşı bir kırgınlık ve kızgınlık oluyor.
İster istemez aday seçim çalışması yapacağı yerde parti içi muhalefet ile zaman harcamak zorunda kalıyor dedi.

Süleyman Demirel ile alakalı bir kaç örnek veren Sarıgül planlı ve programlı çalışılırsa CHP 'nin adayı diğer muhalif partlerinde desteğini alarak burada belediyeyi almaması için hiçbir neden yok dedi.

Çok sayıda Mahalle muhtarı,Dernek başkanı ,spor kulübü başkanı ve yönetim kurulu üyesinin katıldığı toplantıya 2.dönem belediye başkanı Hasan Yılmaz,3.Dönem Belediye başkanı Dr.Adil Emecan,önceki dönem belediye başkan adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu, Önceki dönem ilçe başkanı Metin Gazioğlu, eski Erikli Baba Cem evi başkanı Av.Metin Tarhan başta olmak üzere çok sayıda ilçenin önde gelen şahsiyeti CHP Zeytinburnu ilçe başkanlığının yaptığı kahvaltılı bilgilendirme toplantısına katıldı.

Videosu www.istanbultimes.tv de ve İstanbul Times Tv Haber You Tube kanalımzıda olacak...

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim