Şube Müdürü Tufan Altıok Şunları söyledi:

Çepni Irmak Döviz olarak yıllardır Seyit Nizam ve Beştelsiz Mahallesinde iş Alemine ve halkımıza döviz alım satımı ve Altın ticareti konusunda hizmet veriyoruz.

Özellikle Kumaş ve Tekstil alanında faaliyet gösteren müşeterilerimizin istek ve taleplerini dikkate alarak Göğüs Hastanesi yanında yeni faaliyete geçen Tekstil Port’ta açtık.

Burada müştereşlerimize daha yakınız.İnşalah sağlık sıhat içinde herkese kazançlı bir dönem diliyorum diyen şube Müdürü Tufan Altıok Çepni-Irmak olarak en uygun fiyatlarımız ile halkımıza hirmet vermeye başladık. Bir çok alanda ticari faaliyeti olan Irmak Group’un bünyesinde yer almamız müşerilerimize uygun fiyatlarla hizmet vermemizi sağlıyor.

Zeytinburnu Döviz piyasası onlardan sorulur

Kapalı Çarşı Merkez Şubenin ve Irmak Group’un gücünü arkasına alan Irmak Döviz Depo Durağı Şubesi, Dikilitaş Şubesi ile yıllardır Deri,Tekstil ve iş alemine hizmet veriyor.

ÇEPNİ IRMAK Döviz Textil Port Şubesi de yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Bereket Azdadır mantığı ile hareket eden ÇEPNİ IRMAK Döviz alış ve satış arasındaki farkı çok az kâr marjları ile dengede tutarak büyük çaplı işlem yapan firmalara önemli bir destek sunuyor.

ÇEPNİ IRMAK DÖVİZ İle İrtibat’a Geçmek İçin :

ÇEPNİ IRMAK DÖVİZ TİC.A.Ş.

Kazlıçeşme Mahallesi Asım Kazncıgil Cad.NO: 39 / A Zeytinburnu / İstanbul   

Telefon :0212-665 01 62 - 547 98 26 GSM: 0532- 332 18 66

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim