Burger King Üstüne sahne kurulması herkesi şaşırttı

Programın konseptinin yöresel günler olması nedeni  ile sahne ve basının foto çektiği alanların görüntüsü yöresel günlere uygun olmalıydı.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Böylesi bir etkinlik için Burger King tabelası üstüne sahne kurulması en basit ifade ile  acemilik olarak görülmelidir.  Yöresel günler konsepti ile Uzaktan yakından alakası olmayan İngiliz Markası olan Burger King’in hizmet verdiği yerin üstüne sahne kurulması ve orada 3 hoca efendinin Kur’an okumasının bütün fotoğraf karelerinde bu firma veya marka ismi olmak zorunda değil.

Sahne nden simitçi üstünde değil de Burger King üstüne kuruldu ?

Yayın grubu olarak yabancı sermaye ve markalara karşı hiçbir ön yargımız yoktur. Ancak programın içeriği nedeni ile sahnenin kesinlikle buraya kurulmaması gerektiği bir çok kişi tarafından haber ihbar hattımıza bildirildi. Sahnenin yeri hemen simitçi üstüne alınarak en azında yöresel günler ile zıt olmayan bir markanın fotoğraf karelerinde  olması sağlanmalıdır.

Amacımız sahne yerini seçenleri üzmek ve mağdur etmek değil. Ancak onlarında bu kadar bariz bir hata yapmalarına seyirci kalmamak basın olarak bizim görevimiz olduğu kanısındayız.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim