Genç Müdürler mazeret değil iş üretiyor 

İstanbul Times Yayın Grubu olarak yerinde ziyaret ettiğimiz çiçeği burnunda okul müdürü
Aytaçoğlu projelerini anlattı.

Okul Müdürü Melda Ağan Aytaçaoğlu  şunları söyledi “ 13 yıllık eğitimciyim. Bunun 9 yılı idareci olarak geçti. Daha önce görev yaptığım okullarda da hiçbir zaman biz devlet memuruyuz ne yapalım elimizdeki imkanlar bu diyerek mevcut ile yetinmedim. Veli,okul,Belediye ve bağlı olduğumuz ilçe Milli Eğitim müdürlüğümüzün desteğini yanımıza alarak  öğrencilerimizin rahat bir eğitim ve öğretim faaliyeti göstermesi için elimizden gelen her şeyi
yapmanın gayretindeyiz”
dedi.


İşte kısa sürede yapılan çalışmalar


YENİ MÜDÜR MELDA AYTAÇOĞLU GÖREVİNE BAŞLADI

Yeni Müdür  Melda AĞAN AYTÇOĞLU 16/12/2014 Salı günü Bozkurt İlkokulunda görevine başladıktan sonmra okula ciddi katkılar yaparak okulun içini ve dışını daha sevinli hale getirmeyi başardı. Bayan müdürlerin okullarına kattığı değerleri bay müdürlere göre daha fazla olduğunu Zeytinburnu'da görmek mümkün.

3.Sınıflar Bez Bebek Sergisi


3.sınıflar yıl sonu etkinlikleri için kültürel proje kapsamında bez bebek çalışması yaptılar. El emeği göz nuru ile üretilen bez bebekler yöresel kıyafetler ile giydirilerek öğretmen, veli, öğrenci işbirliği ile okulumuzun koridorlarına asıldı.


Her Adımda İngilizce

Okulun Öğrencileri artık merdivenlerin her basamağında İngilizce pratik yapabilmenin mutluluğunu yaşıyor. Okulun  İngilizce öğretmeni Sevinç Karaca´nın öncülüğünde yapılan çalışma ile günlük hayatta karşılaşılabilecek kelimeler ve cümleler merdivenlere yapıştırıldı.  Bu sayede öğrenciler  her sınıflarına çıkışta bir cümle öğrenseler bile güzel bir çalışma  olduğunu kend gözlerimiz ile okula yaptığımız ziyarette gördük.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)         

 

Editör: TE Bilisim