Dernek başkanı Abdulhamit  Aksu bizi buluşturan rabbimize şükürler olsun dedi

Merkezi Zeytinburnu Sümer mahallesinde ilçenin en aktif derneklerinden birisi olan Bitli-Muş-Sason dernek başkanı Abdülhamit Aksu ‘da yaptığı konuşmada şunları söyledi ”Bugün bizi bu iftarda buluşturan Allah'a hamdolsun. Rabbim bizlerin birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. İftarımıza teşrif eden Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı sayın Bahattin Ünver’e, Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap’a,Av.saffet Öz'e, Meclis üyelerimiz Cahit Bayram’a,Mehmet6 Şirin Çelik’e,Hacı Fikret Tuncer’e,Dernek başkan yardımcı Mehmet Nezir İl Görmüş başta olmak üzere bizleri yalnız  bırakmayan dernek yönetim kuruluna, üyelerimize, dost ve akrabalarımıza, Bitlisli-Muşlu-Sasonlu hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver iftarda Bitlis-Muş ve Sasonluları yalnız bırakmadı

Yoğun programlarına rağmen Bitlis-Muş-Sason dernek yönetimini yalnız bırakmayan Ak Parti Zeytinburnu ilçe bakanı Bahattin Ünver Gazetemize şunları söyledi ” Bitlis –Muş-Sason derneği içinde çok sayıda arkadaşımız dostumuz ve partimize gönül veren arkadaşımız var. Zaten  Dernek üyesi üç tane arkadaşımızı meclis üyesi yaptık. Biz her türlü etkinliklerinde dernek ile birlikteyiz.  Bugün burada yüzlerce dernek üyesi  ile birlikte iftar yapmak çok güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap Murat Aydın’ın selamlarını getirdi

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın Sokak iftarında Gökalp Mahalle halkı ile bir araya geldiği için Bitlis- Muş-Sason Derneğinin iftarına yardımcısı Gökhan Kasap’ı gönderdi. Gökhan Kasap’ta gazetemize şunları söyledi “ Belediye başkanımız şu an sokak iftarında Gökalp mahalle halkı ile birlikte.Sokak iftarı olmasaydı burada olmayı çok isterdi. Ancak benim de burada kendisini temsil etmem için talimat verdi. Başkanımızın hepinize selam ve saygılar var dedikten sonra bir kaç gün sonra kadir gecesini idrake edeceğiz.Akabinde de Ramazan bayramı gelecek. Belki bazılarınız ile görüşemeyebiliriz. Şimdiden  hem kadir gecenizi hem de mübarek Ramazan bayramınızı en kalbi  duygularımla kutlarım” dedi.

Dernek başkan yardımcısı iş adamı Mehmet nezir İlgörmüş’de kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim