Ak Parti Zeytinburnu ilçe  başkanı Bahattin Ünver önemli günlerden geçiyoruz dedi

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver danışma meclisinde yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi “ Ülke olarak etrafımız  adeta  ateş çemberi.  Suriye,Irak ve Libra devleti fiilen yok. ABD de yaşayan 14 zengin İsrail ailesi kendi arasında yaptığı toplantıda dünya nüfusu çok arttı.

Yer altı ve yer üstü kaynaklar bu kalabalığa yetmiyor. Nüfusun azalması lazım diyerek İslam ülkelerini kan gölüne çevirdiler. Yazık günah. Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın elini güçlendirmek adına var gücümüzle çalışmak zorundayız dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Anayasa ve başkanlık süreci gibi iki önemli konuyu bu dönemimizde çözeceğiz inşallah.  Amacımız Zeytinburnu seçmeninin % 30’ unu partimize üye yapmaktır. Şu an 47 bin üyemiz var. Yeni dönemde yapacağımız çalışmalar ile üye sayımızı daha da artıracağız dedi.

Son 7 yıldır  yaptığımız Cuma günleri sabah namazına müteakip kahvaltılı cemaat toplantılarına gelecek hafta başlayacağız. Futbol turnuvası yaptık. Telsiz Mahallesi 3.Seyitnizam 2.ve Veliefendi mahalle teşkilatı da 1.olarak turnuvayı bitirdi.

Bilgi yarışmaları,yemek yarışmaları başta olmak üzere teşkilatı motive edeci  çalışmalarımız olacak.  Ünver son olarak,batılı bir çok ülke DAİŞ’e karşı  kullanılacak bahanesi ile YPG aracılığı ile PKK ya ciddi silahlar verdiğini iddia etti.

Bugün sadece çevremizde değil Uzakdoğu da da ciddi gelişmeler oluyor Çin ile Japonya'nın arası iyi değil. Kuzey Kore yaptığı  bomba denemesi ile 5.1 şiddetinde bir deprem etkisi yapan bomba üretti. 

Bahreyn ve Kuveyt ’de de ciddi sorunlar  var. Danışma meclisimiz yerel yönetim ağırlıklı olacağı için sözü fazla uzatmıyorum diyerek  Belediye başkanı Murat Aydın’a mikrofonu uzattı”.

Danışma meclisinde ilginç sorular geldi

Bire çok mahalle başkanı ve  yönetim kurulu  üyeleri ilginç sorular sordu. Kimisi daha önce cadde ve sokak numaraları daha kullanışlı iken şimdi neden sadece numara yazıldı sorusu başta olmak üzere toplumu ilgilendiren  bir çok soru soruldu. Belediye Başkanı hem sorulara cevap vermek hem de yapacakları çalışmalar halkında danışma meclisi üyelerini bilgilendirdi.

Murat Aydın zenginden  alıp fakire vererek modern Roobin  Hood’luk yapıyoruz dedi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yaptığı sunum ve sorulara verdiği cevap ile 17 yıllık tecrübesini konuşturmuş oldu. Başkan ilk seçildiği günden bu yana en büyük projesinin 90 bin m2 lik parkı askeri lojmanların yerine yapılacak olması olduğunu söyledi Başkan hep söylerim bilgi güçtür. Gençlerimiz bilgi evlerine ,gençlik merkezine veya diğer kültür sanat çalışmalarımızı takip edip katılsınlar dedi. Başkan Aydın Gezi olayından sonra ülke olarak önrmli sorunlar önümüze çıkarıldı dedi.

Askeri lojmanlar yerine yapılacak mekana Milletin bahçesi denilecek dedi

Murat Başkan hem sorulan sorulara samimi cevaplar verdi hem de yüzme havuzları ve park alanları başta olmak üzere yapacakları çalışmaları detaylı olarak grafiklerle anlattı.

Askeri lojmanların 120 bin m2 lik arsasının yerine 90 bin m2 lik park yapılacak diğer kısım için de konut yapılacağını ifade eden başkan Aydın Ak Parti olarak yeteri başarıyı yakalayamdıkları ifade ederek bunun içinde var günümzüle çalışıyoruz ama her gün yüzlerce yeni araç trafiğe çıkıyor dedi.

Danışma meclisinin sonunda futbol turnuvasında 1.olan takım Veliefendi  mahallesi,ikinic olan Seyitnizam ve 3.Olan Telsiz Mahalle yönetimlerine ve futbolcularına kupa verildi.

Turnuva'da 2.olan Ak Parti Seyitnizam Mahalle başkanı İhsan Tezgider Gazetemize şunları söyledi" İlçe başkanımız Sayın Bahattin Ünver'in talimatı üzerine sosyal işler birim başkanımız Akın Aydın'ın kontrolünde yaptığımız mahalleler arası futbol turnuvasında mahalle olarak ikinci olduğumuz için mutluyuz. Bu tür çalışmalar teşkilatı motive ediyor ve arkadaşlar daha da kaynaşıyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"dedi.
  

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim