Selamlama Konuşması Dernek başkanı Suat Sarıkaya'dan geldi

Dernek olarak kapımız herkese açıktır. Bugün de Zeytinburnu Belediye başkanımız sayın Ömer Arısoy başkanımız ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı sayın A.Selami Delibalta ve yönetiminin ziyaretinden dolayı çok memnun ve mutlu olduk.

23 Haziran 2019'da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçiminde Allah hangisi bizim ve İstanbul için hayırlı hizmetler yapacaksa ona başkanlığı nasip etsin diyorum şeklinde konuşarak bütün katılımcıların Ramazan bayramını tebrik etti.

Arısoy hem bayramlaşma hem de İBB adayımız için sizden destek ve dua istemeye geldik dedi.

Evet bugün Mübarek ramazan bayramının 2. günündeyiz. Bugün buraya ilçe başkanımız ile her ne kadar bayraşmak için gediysek de 23 Haziran gibi bşir meselemzi de var.

Malatya'lı seçmenler 31 Mart 2019 seçiminde partimize ve şahsıma ciddi bir destek verdi. Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Biz sizin 23 Haziran 2019'da adayımız sayın Binali Yıldırım'a ciddi olarak destek vereceğinize inanıyoruz. Sizden isteğimiz ve ricamız adayımıza oy vermeyen diğer seçmenleri de ikna etmenizdir. İBB 'yi kazamazsak ilçemize ciddi yatırımlar yapma şansımız çok zor isteriz ki ilçemizin hakkı olan yatırımlar ilçemize gelsin şeklinde konuştu.
İlçe başkanı Delibalta seçimin neden iptal olduğu konusunda açıklama yaptı

Öncelikle hepinizin mübarek Ramazan bayrmını en kalbi duygularımla tebrik ederim.

Hepinizin bildiği gibi bizim AK PARTİ olarak seçim yenilensin diye bir talebimiz yok. Bakınız sadece oyların % 10'u sayıldı bizim çalınan 16 bin oyumuz geri geldi.

Eğer bu bir hata olsaydı bizim ve rakibimizin oyları eşit olarak artar veya azalırdı. Bizim oylarımız artmış rakibimizin oyları da azalmışsa demek ki burada bir sorun ve sıkıntı var demektir.

Parti olarak seçim yenilensin diye bir talebimiz yok.Biz oyların tamamı sayılsın dedik.

Ancak Yüksek Seçim Kurulu (YSK) İstanbul seçiminin iptaline karar verirdi. 23 Haziran 2019'da istanbul seçmeni sandık başına gidecek ve nihasi kararını verecek.Bizim arzu istek ve çalışmalarımız ciddi bir çalışma ile adayımız sayın Binali Yıldırım'ın sizlerin desteği ile seçimi alacağı yönündedir.

Daha sonra dernek başkan yardımcısı Hüseyin Çetiner,Yönetim Kurululu üyeleri Hasan Akmşese ve Resul Alhan ile İbrahim Balcı 'da birer soru sorarak Arısoy ve Delibalta'dan cevaplarını dinlediler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim