Bakan Soylu : "Uyuşturucu  satıcıları ve suç örgütlerini perişan ettik"  

Sümer Mahallesi ve Nuripaşa Mahallesi  seçim  bürolarında konuşan İç işleri bakanı Süleyman Soylu önemeli konulara temas etti.

Bakan Soylu ilk olarak Rumeli’ler derneği iftarına katıldı. Daha sonra kısa bir süre önce Aort Damarı yırtılması sonucu hakkın rahmetine kavuşan Nazif Aydemir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Süleyman Soylu'ya Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami  Delibalta belediye başkanı Murat Aydın ve kurucu eski ilçe başkanı Ahmet Dokumacı ilçe yönetiminden Beytullah Bıyık Oğuzhan KuyumcuFikret Oğus bulundu.

Bakan Soylu daha sonra Ak Parti Nuripaşa Mahalle seçim bürosunda parti mensuplarına hitap etti. Soylu konuşmasında "Ak Parti'nin 16 yıllık iktidarında suç örgütlerine karşı girdiğimiz amansız mücadele ile ciddi başarılar elde ettik. Uyuşturucu baronları ile de mücadele ediyoruz. Binlerce okulun önüne kamera sistemi kurduk. 24 Haziran 2018 seçimlerinde zafer ile çıkarsak daha da güzel işler yapacağız. Bundan dolayı sizlerin ve çevrenizin desteğini bekliyoruz dedi".    

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim