Kastamonulardan Ak Parti’ye çıkarma

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı ile aynı gün kongre yapan KAS-DER Zeytinburnu şube başkanı Naim Çetinkaya, beraberinde yönetimi ve Daha önce Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcılığı yapan Hacı Enver Tuncer, Meclis üyesi Sami Yapar, Rıfat Çetin ve Ak Parti’de görev yapan Kastamonular ile beraber kalabalık bir heyet ile ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kongre günü aniden kalp krizi geçirip hayata gözlerini yuman merhum Ayhan Akduman’a dua edildi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen  Kurt 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta’da Zeytinburnu ilçesinde önemli sayıda Kastamonulu seçmen olduğunu 24 Haziran 2018 seçiminde desteklerini beklediğini ifade ederek burası hepimizin ortak mekanı yerimiz ve gönlümü geniş. Lütfen zaman zaman randevularınızı da burada verin ve bizi yalnız bırakmayın dedi.

KAS-DER yönetim kurulu üyesi ve kadın kolları başkanı eğitimci Müzeyyen Kurt’un ilçemizin en büyük sorunu kentsel dönüşüm bu konuda neler düşünüyorsunuz sorusunu Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta’ya sordu. Kastamonular içinde çok sayıda inşaat işi ile iştigal eden olunca bu konu hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyarete katılan KAS-DER üyeleri seçimde Ak Parti’ye ve başkana başarılar diledi.

KAS-DER Zeytinburnu Şube başkanı Naim Çetinkaya ve yönetimi ilçe Müftüsü Mustafa Açıkalın’ı da ziyaret etti

KAS-DER Zeytinburnu şube başkanı Naim Çetinkaya ve yönetimi ilk olarak kısa bir süre önce Bakırköy’den Zeytinburnu’na atanan Mustafa Açıkalın’ı ziyaret etti. Çetinkaya ve ekibi ilçe müftüsüne hayırlı olsun dileklerini illetiler müftüde hep beraber Zeytinburnu ilçesinin daha da iyi yerlere gelmesi için çalışacaklarını söylediler.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekimi ile son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim