Hangi aday konuşması ile halkın gönlüne hitap etti ?

İlk olarak Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Onur Dolar,Akabinde Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Bülent Çuhacıbaşı, Daha sonra İyi Parti ilçe başkanı Hasan Hoşben,,KAS-DER genel başkanı Remzi Şen ve Saadet Partisi  Zeytinburnu Başkan adayı Dr.Mikail Kabak kısa birer selamlama  konuşması yaptı.

Telsiz Mahallesi Kartallar Düğün salonunda bir araye gelen Arısoy ve Emecan aynı ortam da yüz yüze gekdikleri ilk karşılaşmada birbirlerine dişlerini göstermeye çalıştılar.

 
Emecan hemşehricilik ve gönül alma konusunda konuşma yaptı
 
Dr. Adil Emecan sahneye gelir gelmez rahat tavırları ile dikat çekti. Konuşmasında bundan tam 20 sen önce Zeytinburnu halkı beni 3. dönem belediye başkanı olarak seçti. İlk başkanlığından bu yana tam 20 sene geçti. Bir önceki adaylığımdan bu yana da tam 10 sene geride kaldı. Halkımızın gönlünde yer edinmiş olmak benim en büyük kazancımdır. Kastamonu'nun, Devrekani, Abana, Küre, Bozkurt, Pınarbaşı,Tosya,Araç, Taşköprü , başta olmak üzere diğer diğer bütün ilçelerde çok sayıda dostumuz arkadaşımız vardır.
 
Bizi buraya davet eden KAS-DER Zeytinburnu şube başkanı Sayın Naim Çetinkaya başta olmak üzere emeği geçen yönetime teşekkür ederim. Nasip kısmet olursa bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz.Alısnda daha uzun hasbihal etek isterim ama burada zaman müsit değil sözlerimi bir dörtlük ile bitirmek isterim diyerek dörtlüğü okudu.
 
Arısoy yüksek ses tonu ile konuşarak sevenlerine güven vermek istedi
 
Ak Parti Zeytinburnu Belediye başkan adayı Av. Ömer Arısoy KAS-DER Zeytinburnu şube başkanı Naim Çetinkaya ve yönetimine organizasyon için teşekkür etti.
 
Arısoy 1993 yılından bu yana Zeytinburnu ilçesinde ikamet ettiğini söyledi. Akabinde 5 sene belediye başkan danışması ,10 sene belediye başkan yardımcısı olarak ilçenşin sorunlarını bildiğini ifade etti.
 
Zeytinburnu halkı bu fakiri müstşar ve bakan yardımcılığı makamına kadar çıkardı. Halkımıza ne kadar teşekkür etsem azdır.
 
Cumhurbaşakımız görevi bana tevdi ettikten sonra bugüne kadar elde ettiğim tecrübelerimi,teşkilatımızın ve halkımızın fikir ve düşüncelerini aldıktan sonra çok güzel projelerle yakında karşınıza çıkacağız.
 
Burada sayın bakanım Fatma Betül Syan Kaya var onun fikir ve düşüncelerinden daha çok yaralanmak adına sözlerimi burada kesmek isterim diyerek sözlerini tamamaladı.
 
Bakan Fatma Betül Sayan Kaya Arısoy için uzun bir konuşma yaptı
 
Eski Aile Sosyal Politikaları Bakanı Fetma Betül Sayan Kaya, Saadet Partisi,İyi Parti ve CHP adayları için konuşacak bir milletvekilleri ve eski bakanları yok ben de belediye başkanı lehine konuşma
yapmayayım genel siyasi kısa bir konuşma yapıp yerime geçeyim yerine fırsat bu fırsattır diyerek diğer adaylarda olmayan bir hakkı sonuna kadar kullanarak bal tutan parmağına yalar dercesine uzun süre adayları Ömer Arısoy lehine bir seçim konuşması yaparak siyasetin adaleti ve acıması yok dedirti.
 
Konuşmalardan sonra Kastamonu yöresinin meşhur yemeği olan Banduma ikram edildi.
 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim