Arısoy : Gönül Belediyeciliği konsepti birinci önceliğimiz

Ak Parti Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy Zeytinburnu Kültür Sanat merkezinde Zeytinburnu Mahalle Muhtarları, Sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda seçmenin katıldığı proje açıklama toplantısında yapacağı çalışmaları anlattı.

Gecenin ilk konuşmasını Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta yaptı.

Daha sonra MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok ‘da Cumhur ittifakı ortağı MHP ilçe başkanı sıfatı ile bir konuşma yaptı.

İşte Arısoy’un konuşmasının özeti

Arısoy’un konuşmasının satır başları şu şekilde oldu : ”Belediyelerin yapması gereken her türlü çalışmalarımız eksiksiz olarak yaparak halkımıza güzel bir yaşam sunmak adına gayret edeceğiz. Bu zaten görevimiz. Bunun dışında Belediye olarak ilçedeki ibadethanelerin temizlik işlerini yapıyorduk. Halkımız teveccüh gösterip 31 Mart 2019’ da oyları ile bizi başkan yaparsa okullarımızın temizlik ve bakım onarım işlerini de üzerimize alarak okul idarelerini rahatlatacağız. İlçede yeni okullar, otoparklar yapacağız. Özetle Zeytinburnu halkı her daim iç içe olacağız halkımız olarak Belediye olarak ne tür çalımalar yapmamızı isterse biz onları yapacağız dedi.

Toplantıya Ak Parti Kurucusu ilçe başkanı Ahmet Dokumacı, bir önceki ilçe başkanı Bahattin Ünver, mevcut ilçe başkanı A. Selami Delibalta ,Ak Parti Zeytinburnu il sorumlusu Sümeyye Durmuş Esenyel ,MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok , Mahalle muhtarları ,sivil toplum kuruluşu başkanları başta olmak üzere çok sayıda davetli Ak Parti Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Av. Ömer Arısoy’u yalnız bırakmadı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim