Arısoy : Bilgi Birkimimi Zeytinburnu için kullanacağım  dedi

Zeytinburnu merkezili İstanbul'un 39 ilçesine  yönelik gazete yayını ve dünya geneline de haber portalı olarak yayın yapan Özellikle İstanbul ve Ankara sokaklarının ilk ve en çok izlenen kanalı İstanbul Times Tv Özel YouTube kanalı olarak siyasilerin yakından takip ettiği mecranında içinde bulunduğu bir çok kanalın imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner ,Zeytinburnu Haber gazetesinden Taylan Demirelli,Murat Ergün,Aktüel Gazetesinden Osman İslam ve Mehmet Alpay'ın katıldığı toplantıya Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A.Selami Delibalta,Tanıtım ve Medya'dan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Engin Müjdeci katıldı.

Av.Ömer Arısoy Gazete ve haber portalı sahiplerine Zeytinburnu'nun gelişimi için çalışacağız dedi 

Zeytinburnu Belediyesi Belgratkapı Sosyal tesislerinde gazete sahipleri ile bir araya gelen Ak Parti Zeytinburnu Belediye başkan adayı Av.Ömer Arısoy şunları söyledi "1993 yılından beri Zeytinburnu ilçesinde yaşıyorum. 2014' den sonra Müsteşar ve Kültür Bakan yardımcısı olarak Ankara'da iş için kalmış olsamda hiç bir zaman İstanbul Zeytinburnu ilçesi Seyitnizam Mahallesindeki evimi taşımadım.

Ankara'ya gitmem olaylara bakış açımı değiştirdi. Burada elde ettiğim dostlukları ve tecrübeleri hiç şüphe yok ki Zeytinburnu'nun gelişimi için kullanacağım.

Daha önce Zeytinburnu Belediye başkanı sayın Murat Aydın'ın danışmanı ve yardımcısı olarak görev yaptım. Seçilmiş meclis üyesi olmadığım için seçilmişlerin önüne geçmemek adına sivil toplum kuruluşları ile çok yakın teşriki mesaim olmadı.

Ama Zeytinburnu halkı partimize dolayısıyla bana oy verir seçerse hepiniz yakından ilçe için neler yapacağımı çok net bir şekilde görürsünüz. Amacım Zeytinburnu ilçesinin Murat Aydın ve ekibinin 20 yıldır yağtığı gelişim ve değişim sürecini daha da ileri taşımaktır" dedi.

Gazete sahipleri ile yapılan toplantı fotoğrafların çekimi ile son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim