Recep Tayyip Erdoğan’ın Allah’ına Gurban Malatya sözü alkış aldı

Cumhur ittifakı Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi adayı Mahmut Şengül selamla konuşma yaptı. Şengül konuşmasında Ak Parti İstanbul Milletvekilleri İffet Polat ve Halis Dalkılıç’a , MADEF başkanı Yılmaz Durmuş, Biruni Üniversitesi rektörü Adnan Yüksel’e, A. Selami Delibalta’ya, ve Ömer Arısoy’a kendilerini aday göstermelerine teşekkür etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Daha sonra MADEF başkanı Yılmaz Durmuş yaptığı konuşmada şunları söyledi “Bir çok sivil toplum kuruluşu biz taraf değiliz diyor. Ama biz Malatya Dernekler Federasyonu olarak Ak Parti’ye tarafız.

Daha sonra Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta birer konuşma yaptı. Akabinde Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Zeytinburnu koordinatörü İffet Polat’da 31 Mart seçimlerine yönelik bir konuşma yaptı. Diğer bir Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Mahmut Şengül’ün hemşehrisi Halis Dalkılıç ‘ta 31 Mart seçimlerine yönelik uzun bir konuşma yaptı.

Dalkılıç, Murat Aydın 20 sene Zeytinburnu’nun çehresini değiştirdi. Ömer Arısoy’u 20 senedir tanıyorum. Kendisine kefilim. Malatyalı olarak 31 Mart’ta destek verip Ömer beyi başkan yapacağınızdan endişem yok. Sizden çevrenizde de adayımız için oy toplamanızı istirham ederim dedi.

Cumhur ittifakı adayı Av. Ömer Arsıoy ‘da başkan seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında güzel bir sunum yaptı.

Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya’da yaptığı konuşmada Allah’ına gurban Malatya sözünü söylediği kısa Malatya belgeseli izletildi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim