Sarıkaya ;Ak Partinin  başarısı demek ülkenin başarısı demektir dedi     

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği  (ZEYMADER)İ başkanı Suat Sarıkaya kısa bir süre önce Ak Parti ilçe danışma meclisinde Ak Parti rozeti takarak delegesi olduğu CHP’den istifa etmişti. Geçen haftada yönetim kurulu üyeleri ile beraber Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’i ziyaret ederek  100 tane üyenin formunu teslim emişti. Bahattin Ünver ve ekibi iade-i ziyarette bulunmak için dernek merkezinde Suat Sarıkaya ve yönetimini ziyaret ettiler. Sarıkaya yaptığı kısa selamlama konuşmasında şunları söyledi ”Bugüne kadar üye ve delege sıfatı ile CHP’de siyaset yaptığını gördüğü lüzum üzerine CHP’den istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisine geçtiğini ifade ederek  bu katılımın sözde değil özde olduğunu  ifade ederek ısa sürede 120’den fazla üye yaptığını ifade ederek ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek ziyaretten dolay Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahatin Ünver ve ekibine teşekkür etti”

İstanbul Times haber Merkezi 

Bahattin Ünver çok önemli konulara temas etti

İki saate yakın süren Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği (ZEMAYDER) ziyareti sırasında Ünver oldukça önemli konulara temas etti .işte satır başları ile İlçe başkanı Bahattin Ünver’in  konuşması “Dış ve iç şer odaklar istiyorlar ki Türkiye  sürekli gelişmelerin dışında kalsın. İsrail,Amerika,İngiltere,Rusya  ve Almanya özellikle One Minuet ile başlayan  süreç ile iyice ülkemize ve cumhurbaşkanımıza karşı bir linç kampanyası başlattılar.Partimizin Kurucu genel başkanı ve Cumhurbaşkanımızın Dünya 5 ten büyüktür  çıkışı  ile iyice deliye dönen BM nin 5 daimi  üyesi ne oluyor diyerek ülkenin başına gezi belasını açtılar.Bu başarılı olayınca bu sefer yıllardır kullandıkları  paralel devlet yapılanmasını hükümete musallat etiler.  Allah’ ın yardımı ve Cumhurbaşkanımızın feraseti ile  bunu da def ettik.  Bu sefer  bütün muhalefeti bir araya getirerek 7 Haziran 2015 seçiminde bizi biraz sendeleyecek oldular. Allah’a çok şükür yine Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın halka güvenerek ülkeyi yeniden seçime götürmese ile halkımız oynanan oyunu gördüğü için  yeniden partimizi % 49.5 ile güçlü bir şekilde tek başına iktidar yaptı. Siz partimize bu şekilde oylarınız ile destek verdiğiniz sürece Allah’ın izni ile bütün şer odaklar bir araya gelse  dahi bizi yıkamayacaklardır” dedi.

Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi ve  Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği Yönetim kurulu üyesi Mahmut Şengül’de yaptığı kısa konuşmada ”Malatya  her zaman istikrar ve huzurun yanında olmuştur.Malatyalı seçmen hangi partiye  oy vermişse o parti iktidar olmuş ve ülkeye güzel hizmetler yapmıştır dedi.

Ak Parti Seyitnizam Mahallesi başkanı ve ZEMAYDER yönetim kurulu üyesi İhsan Tezgider ise Hem Bahattin Ünver ve ekibine hem de Suat Sarıkaya ve ekibine teşekkür ederek Malatyalıların Zeytinburnu ‘nda dernek olarak Ak Parti’ye destek vermelerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Gazeteci Yazar ve ZEYMADER yönetim kurulu üyesi Hüseyin Çetiner’de yaptığı kısa  konuşmada “Ülke insanı artık  huzur ve barış istiyor. Kardeş kanının durması için güvenlik güçlerimizin bir an önce  asayişi sağlayarak barış  ve huzur ortamına dönüş için ellerinden gelen gayreti  ortaya komaları gerektiğini söyleyerek İstanbul Times Tv olarak  yaptığımız sokak söyleşilerinde halkın terör’ e karşı olduğunu gördüklerini ifade ederek biz yayıncılık ve işimiz gereği  her gün en az İstanbul ‘un  10 ilçesini geziyoruz. İster Doğulu isterse batılı olsun halkımızın büyük oranda huzur ve güven istediklerini gördüklerini ifade ederek ülkemizin bir an önce huzura kavuşmasını dinledi.

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver’ in şehitlerimize ve bugüne kadar memleketimizin bekası için canını  vererek şehit olan asker ve polislerimizin için dua edelim  dedi ve hep beraber dua ederek toplantıyı kapattılar.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim