İlçe Başkanı Bahattin Ünver Tanıtım Filmini İzlerken Duygulandığını söyledi 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver Kadın ve gençlik kolları tarafından hazırlanan tanıtım filmini izlerken  özellikle 15 Temmuz Darbe girişimi esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CNN Türk kanalında Hande Fırat’a bağlanarak yaptığı konuşmayı izlerken çok duygulandığını ifade etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu 

Ünver Tanıtım ve Medyadan sorumlu Yardımcım Ahmet Kaya’ya bu sinevizyon biraz uzun biraz kısaltalım dediğim zaman  sayın başkanım nasıl Resin o güzel konuşmasını keseyim deyince haklısın dedim ve hiç  kesinti yapmadan  o sinevizyonu burada beraber izlemiş olduk.

Burada aldığımız vaktinizi kendi konuşmamı kısa keserek zamandan tasarruf etmiş olacağız.

Aramızda İstanbul Milletvekillerimiz sayın Ahmet Hamdi Çamlı ve Rize Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak , Diyarbakır il başkanımız ,bir önceki ve şu an ki il koordinatörümüz aramızda danışma meclisimize katılarak bize destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra İstanbul ile kardeş il olan Diyarbakır’ın Ak Parti  il başkanı Muhammed Akar kürsüye gelerek Diyarbakır’da artık Ak Hizmeti hak ediyor. İstanbul ile kardeş iliz.  Bize vereceğiniz destek ile yapılacak ilk yerel seçimde Belediyeyi kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Daha sonra Zeytinburnu’nda sorumlu yeni il koordinatörü kısa bir konuşma yaparak il başkanı Dr.Selim Temurci’ nin selamlarını teşkilat mensuplarına iletti.

Milletvekilleri Ahmet Hamdi Çamlı yaptığı konuşma ile birlik ve beraberliğin öneminden  bahsetti.  Daha sonra ise heyecanlı konuşmaları ile Zeytinburnu teşkilatının yakından tanıdığı Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak darbeciler ile alakalı bir konuşma yaparak teşkilatın motivasyonunu artırdı.

Kazlıçeşme Kültür Merkezini dolduran Ak Parti Zeytinburnu teşkilat mensupları  darbeden dolayı 3 aydır yapılamayan ilçe danışma meclisine yoğun katılım gösterdi.

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı kapanış konuşması ile teşkilatı ile gurur duyduğunu ifade ederek son ana kadar salonu terk etmediğiniz için de hepinizi kutluyorum dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim