Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları samimi bir çalışma yaptı

Ev ziyaretleri, sandık başkanları eğitim toplantıları, STK’ lar ile salon toplantıları, esnaf ve ev ziyaretleri başta olmak üzere baş döndürücü bir hız ile ne kadar çok seçmene ulaşırsak o kadar vazifemizi layıkı ile yapmış oluruz anlayışı ile hareket eden İlçe başkanı Bahattin Ünver, Kadın Kolları başkanı Emine Çakır gençlik kolları başkanı Serdar Duran yapmaları gereken çalışmaları yaparak ülkenin geleceği için iyi olacağına inandıkları evet oyu için çalıştılar.

Bahattin Ünver Gazetemize şunları söyledi; ”Öncelikle 16 Nisan 2017 ‘de sandık başına gideceğimiz halk oylamasında çıkacak olan sonucun ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim.

Ak Parti olarak biz evet cevabının ülkenin önünü açacağını düşündüğümüzden dolayı seçmenimize elimizden geldiği kadarı ile sandıkta evet’in çıkması için aylardır genel merkez ve İstanbul İl başkanlığımızın bize verdiği kriterler çerçevesinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Ana kademe, Kadın ve gençlik kollarımız ile beraber yapmamız gereken her türlü çalışmaları yaptık dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim