Mahalle Paşkanı Ak Partinin Sosyal Politikalarını Anlatarak Mahalledeki karşılığını örnek gösterdi

Ak Parti Yeşiltepe Mahalle başkanı Eyüp Sümer mahallesinde engellilere yönelik Ak Parti hükümetlerinin çıkardığı yasalar sonucu engellilerin insan yerine konulduğu birkaç örnek vererek çarpıcı tespitlerde bulundu. Eskide evinde engelli olan bir çok aile bir önce engellilerinin ölmesini isterken devletin engelli yakınlarına verdiği maddi ve manevi destekler ile evinde engelli olan herlesin eskisine oranla daha rahat nefes alabildiklerini mahallede gördüklerini ifade ederek emeği geçen bütün parti yetkililerine teşekkür etti.


İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 



İlçe başkanı Bahahtin Ünver bir çok partinin ilçe danışma meclisleri bu kadar hareketli ve kalabalık değil bizim rekabet edeceğimiz başka partiler değil diğer ilçelerimiz oluyor dedi

Yiğitoğlu Düğün salonunda Yeşiltepe Mahalle danışma meclisi için bir araya gelen  parti mensuplarını gören ilçe başkanı Bahattin Ünver mahalle başkanı Eyüp Sümer ve yönetimine teşekkür etti. Ünver akabinde şunları söyledi ”Bu salondaki kalabalık ve coşkuyu görünce  bizim mahalle danışma meclislerimizin diğer partilerin ilçe danışma meclislerinden daha kalabalık ve görkemli olduğunu çok rahat söyleyebilirim. Bundan dolayı da kendileri ile rekabet içinde çalışabileceğimiz başka parti yok. Biz ancak diğer Ak Parti ilçeleri ile bir rekabet hakinde yarışmaya devam ediyoruz” dedi .

Ünver konuşmasını Ak Parti  hükümetlerinin ülke için yaptığı çalışmaları anlatarak mahalle de başlayan çalışma başbakanlığa kadar gidiyor dedi. Mahallede güçlü olmasak TBMM de hiç olamayız.Bundan dolayı bizim için sokak,Cadde ve mahalle çok önemli dedi.

Sık alkışlarla kesilen ilçe balkanı Bahattin Ünver  Kalabalık ve teşkilatın şuurlu çalışması ile gurur duyduğunu ifade ederek mahalle başkanı Eyüp Sümer ve yönetimine teşekkür etti.

Kimler Danışma meclisine katılmıştı ?

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat,i Alaaddin Polat,Meclis üyeleri Müberra İnal Arslan,  Emin Yüce, Adem Uluocak, ilçe başkan yardımcıları, Hasan  Memiş,Mustafa Yalçınkaya,Alaattin Çam,Naci Sert,Akın Aydın,Hayrullah Dandin ,Ak Parti İstanbul  İl kadın kolları  yönetim kurulu üyesi  Asuman Sula  Durmuşoğlu, başta olmak üzere çok sayıda partili danışma   meclisine katıldı.     

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim