Konukları Müzeyyen Kurt ve Erhan  Şahin Kapıda karşıladı

Ziyarete Ak Parti Zeytinburnu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Sümer Mahalle sorumlusu Oğuzhan Kuyumcu, Mahalle başkanı Adem Hepcan ve mahalle yönetim kurulu üyeleri Remzi Enç, Hatice Aybar, Remzi Toplu, Naim Toplu katıldı.


İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt 


Ziyarette Ak Partinin kuruluş dönemi konuşuldu. Adem Hepcan şunları söyledi "Sayın Hüseyin Çetiner benim şu an Mahalle başkanı olduğum Sümer Mahallesinin kurucusu Mahalle başkanlığını yapması nedeni ile bu ziyaretimiz ayrı bir önem taşıyor. Kurucusu Mahalle başkanımızın başarılı bir şekilde gazete ve web Tv yayınlığı yapması bizi çok memnun ediyor. Hüseyin Çetiner başta olmak üzere işini layıkı ile yapan bütün gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü tebrik ederim" dedi.

Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyesi ve Sümer Mahalle sorumlusu Oğuzhan Kurumcu’da "İstanbul Times bizim evimiz gibi Hüseyin başkan ile beraber henüz Ak Parti’nin seçimde ne kadar oy alacağı belli değilken Sümer de çalışmaya başladık. Güzel günlerdi. Ama şu an da çok başarılı bir gazetecilik hayatı var 10 ocak çalışan günlerini kutlarım dedi. Bir de çok yakın bir sürede İstanbul Times Yayın Grubu 10 yaşına girecek inşallah nice 10 yıllarda aynen bugün olduğu gibi güzel yayınlar yapmasını dilerim"dedi.

İstanbul Times Tv de hayatın içinde programını yapan Müzeyyen Kurt ‘da ziyaret nedeni ile Mahalle başkanı Adem Hepcan ve ilçe yönetim kurulu üyesi Oğuzhan Kuyumcuya ziyaret için teşekkür etti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim