Danışma Meclisi Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığının mahallelerde yaptığı Bütün Mahalle danışma meclislerinde olduğu gibi Seyitnizam Mahalle danışma meclisi de Dutluk Camisi İmam Hatibinin okuduğu Kur’an –ı Kerim tilaveti ile açıldı.

Özellikle din-bayrak-vatan için şehadet şerbetini içen şehitlerin ruhuna hediye edilen Kur’an tilavetinin ardında edilen duaya bütün katılımcılar gönülden amin dedi.

İstanbul Times Haber  Merkezi / Mehmet Osmanoğlu


Ak Parti Seyitnizam Mahalle Başkanı İhsan Tezgider şunları söyledi

Öncelikle 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere din, bayrak, vatan uğruna şehadet şerbetini içen şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar gazilerimize de acil şifalar dilerim.

Bugün Cumartesi ve tatil. Burada bulunan bütün katılımcıların kendi özel işleri olmasına rağmen buraya gelmiş olmalarından dolayı hepsine teşekkür ederim. Ancak özellikle adını belirterek teşekkür etmek istediklerim var. Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek (ZEYMADER) başkanı Suat Sarıkaya’ya, Tepebağ Dutluk Spor Kulübü başkanı ve Ak Parti Zeytinburnu Kurucu ilçe başkan yardımcısı Mennan Çayır’a, Mahalle başkanı olduğum günden bu yana katkı ve desteklerini hiç eksik etmeyen Zeytinburnu Kitabı yazarı ve İstanbul Times Yayın  Grubu İmtiyaz sahibi Hüseyin  Çetiner’e,  Slaytımızı hazırlayan İbrahim Balcı’ya, Meclis üyemiz Havvanur Yurtsever’e ,Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) başkan yardımcısı Müzeyyen Kurt’a, MAFDEF Zeytinburnu şube başkanı Ahmet Menek'e,Hasta olmasına rağmen bizi kırmayarak gelip Kur’an okuyan  Dutluk Camisi imam hatibine, zaman darlığından dolayı adını zikredemediğimiz diğer dernek başkanlarımıza Mahalle başkanı arkadaşlarıma ,ilçe yönetecilerimize ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ederim”  dedi.

9 Aylık çocukları ile gelen annelerin durumu ilçe başkanı Ünver’i duygulandırdı

Katılımcıların çoğu da bayandı. Bazı bayanların 9 aylık bebekleri ile gelmesi ilçe başkanı Bahattin Ünver’i çok duygulandırdı. Ak Parti Zeytinburnu Belediye  Meclis üyesi ve 2.başkan vekili Av.Havvanur Yurtsever ‘in de küçük çocuğu ile danışma toplantısına katılması  görev bilinci böyle olmalı dedirtti.

Ünver rehavete gerek yok şu an EVET oyları çok önde değil gece gündüz çalışarak % 51 in üzerine çıkmak adına var gücümüzle çalışacağız dedi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Bizim yapacağımız çalışmaların sonucu sadece ülkemizdeki Müslümanları değil. Bütün Mazlum coğrafyalardaki İslam alemini yakından ilgilendiriyor.  Şu an bütün mazlumlar nefeslerini tutmuş bizim ne söyleyeceğimizi bekliyor. Seyitnizam Mahalle teşkilatı olarak sizin burada çalışmanız sadece bu mahalle için değil bütün mazlumlar için olduğunu bilmeniz gerekir. Bir olacağız, iri olacağız diri olacağız ve ülkemizi daha da büyütecek olan güçlü cumhurbaşkanlığını bu ülkeye kazandıracağız inşallah.

Türkiye şu an olayları geride takip eden bir ülke değil olaylara yön vermeye çalışan bir ülke konumuna geldi. Rusya ile beraber Suriye’de aldığımız inisiyatiften rahatsız olanlar ne kadar terör örgütü varsa  hepsini bize musallat ettiler. Biz kendi içimizde birlik olursak bütün bu örgütleri yenilgiye uğratırız. Bakınız TBMM deki vekillerimiz sabaha kadar çalışarak Anayasa’nın değişen maddelerini meclisten kabul ediyorlar. Ana Muhalefetin tutumlarını gördünüz milletvekillerimizi ısırmak sureti ile durdurmaya çalışmaları kabul edilemez.  Vekillerimiz görevlerinin yapacak inşallah sandık muhtemelen Nisan ayının ilk yarısında seçmenin karşısına gelecek. İşte sandık seçmenin karşısına gelmeden önce bizlerin ev ev gezerek seçmeni EVET oyu için ikna etmemiz lazım.

Allah çalışana veriyor. Bakınız 7 Haziran seçimleri öncesi muhalefet ev ev gezerek çalıştı ve biz tek başımıza iktidar olamadık. Çanakkale’de askerlerimiz şehit olacağını bile bile düşmana geçit vermediler. Bütün askerlerimiz şahit olmuş iki yaralı askerden birisi olan Seyit obaşı ayağa kalkarak etrafına bakıyor 250 kilodan daha ağır olan top mermisini bismillah deyip sırtına alıyor Allah’ım sen bize yardım eyle diyor ve topu fırlatıyor. İşte bu çabanın karşılığını veren Allah en büyük düşman gemisine isabet etmesini sağlıyor  ve o isabet eden geminin sağ ve soldaki düşman gemilerine çarparak darbe almalarını sağlıyor ve bu surette Çanakkale harbini Osmanlı kazanıyor.

Özetle her birimiz Seyit Onbaşı gibi üzerimize düşeni yapacağız sonrada Allah’a dua edeceğiz.  Allah’da  çalışan’a mutlaka karşılığını veriyor.

Ünver mahalle teşkilatına bir çok konuda bilgiler sundu (Detayı Görsel haber de www.istanbultimes.tv   ve İstanbul Times Tv  Haber  you Tube kanalımızda izlemeniz mümkün).

Ünver sözlerini  bizleri çalışmalarımızda yalnız bırakmayan İstanbul Times Gazetesi ve Televizyonu imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner bey’e ve ekibine teşekkür ederim diyerek tamamladı.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim