Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver ve ekibi dernek ziyaretlerine başladı

İlk ziyaret merkezi Sümer Mahallesinde bulunan Ordulular derneğine yapıldı. dernek başkanı Recai Memiş açılış konuşması yaparak ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yardımcılarına ziyaret nedeni ile teşekkür etti.

İstanbul Times Haber Merkezi

Kendisi de Ordulu Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver sıcak karşılamadan dolay başkan recai memiş ve hemşehrilerine teşekkür etti. Ünver Ak Parti döneminde ülkeye yapılan yatırımları ve yaşanan büyümeyi çekemeyenlerin ülkenin önünü kapatmaya çalıştığını ifade ederek inşaşlah sizlerin desteği ile baramayacaklar dedi. Sorulan sorulara cevap verildikten sonra Ünver ve ekibinin ikinci durağı ise Veliefendi Mahallesinde bulunan Giresun Çanakçılar derneği oldu.

Giresunllar iş bulamamaktan dertli 

Bahattin Ünver Ordular derneğinde olduğu gibi Çanakçılar derneğinde de Ak Parti döneminde yapılan çalışmaları anlattı. Ünver Haziran ayına kadar yapılacak anayasa değişikiliği ile kimsenin Türkiye'nin önünü kesemeyeceğini anlattı. İlçe başkanı Ünver şu an Cumhurbaşkanının yetkileri çok fazla ama sorumluluğu yok. Başkanlık sisteninde yekiler bu kadar geniş olmayacak ve sorumluluğu da olacak dedi.        

Konuşmasının sonunda soru cevap bölümünde dernek yötecilerinden birisi Belediye başkanımız Giresunlu ama şu an Giresunlular dışlanıyor. Diğer başkanlar ile görüşüyoruz ama kendi başkanımız ile görüşemiyoruz şikayetinde bulundu. Ünver de mutlaka yoğun  bir anında aramışsınzıdır başkanımız halkın içinde dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim