İlçe Başkanı Bahattin Ünver seçim sandıkta kazanılır dedi

Referandum kararı alındığı günden bu yana işlerini bir kenara bırakan Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yönetimi binlerce ev ziyareti yaparak seçmene neden evet demeleri gerektiği konusunda bilgi sahibi yap tılar.

İstanbul Times Haber Merkezi/ Müzeyyen Kurt

Referandum’a 2 hafta kala yüzlerce sandık başkanı ile motivasyon yemeğinde bir araya gelen Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı açılış konuşması ile seçim sandıkta kazanılır sözü gereği bütün sandık başkanlarının referandum günü bilinçli hareket etmesi adına İstanbul il baş kanlığı ve genel merkezimizin talimatları doğrultusunda sandık başkanlarımızı ciddi bir eğitim sürecinden geçirdik. Bizim sandık başkanlarımızın diğer partilerin üst düzey yöneticilerinden daha çok sandık başında ne yapacaklarını bilecek duruma geldiler.

Belediye başkanımız Murat Aydın ve genel başkan yardımcımız sayın Mustafa Ataş’ın konuşmalarını dinlemek üzere ben sözümü kısa kesiyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın Cumhurbaşkanı Hükümet sistemi halk odaklıdır evet çıkarsa siyasiler daha çok halk odaklı çalışmak zorunda. Beni halk seçtiği için yaptığım çalışmaları halk odaklı yapıyorum. Beni Meclis üyeleri seçseydi onları memnun etmek için bir çalışmanın içinde olabilirdim. Aynı şey bu sistemde de geçerli. Halk Cumhurbaşkanını seçeceği için cumhurbaşkanı da halk odaklı çalışmak zorunda dedi.

Ak Parti Genel başkan yardımcısı Mustafa Ataş “16 Nisan sıradan bir gün değil. Bu gün referandum için sandık başına gideceğiz. İnşallah hep beraber evet’in sandıkları doldurması için çalışacağız. Evet referandum günü sandık başkanlarımızın sandıklarına sahip çıkması yanında seçmeni sandık başına gelmeden önce ziyaret etmesi ve kafasına takılan soruların cevabını vermesi adına çalışması gerektiğini zaten buradaki herkes biliyor. Lütfen herkes son ana kadar canla başla elinden geleni yapsın. 16 Nisan’da referandum çıkmazsa işimiz zorlaşacak. Bakmayın hayır cephesinin Ak Parti seçmenini rehavete kaptırmak için evet de çıksa hayır da çıksa bir şey değişmeyecek zaten 2019’a kadar herkes görevinin başında dediklerine. Allah korusun hayır çıkarsa onların 17 Nisan’da ne diyeceklerini herkes gibi sizde tahin ediyorsunuz. 7 Haziran gibi bir üzüntü yaşamamak için lütfen elinizden geleni yapınız” dedi

Yemekten sonra hatıra fotoğraflarının çekimi ile program sona erdi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim