Ahmet Dokumacı Av.Ömer Arısoy'a başarılar diledi

Ak Parti kurucu ilçe başkanı iş adamı Ahmet Dokumacı yaptığı konuşmada şunları söyledi "Arkadaşlar 31 Mart 2019'da yapılacak olan seçim sadece bir belediye başkanlığı seçimi değildir.

Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi bu seçimde cumhur ittifakı gerilerse emin olun ki bazı iç ve dış güçler bunun sonucunu Beka meselesine kadar getireceklerdir dedi. Bundan dolayı kendi aramızdaki ufak tefek kırgınlıkları küskünlükleri lütfen 1 Nisan'a kadar kenara atalım. Seçimi kazandıktan sonra biz kendi aramızdaki kırgınıkları ve küskünlükleri bir kenara atabiliriz dedi. Dokumacı yemek duasını da kendisi yaparak cumhur ittifakı adayı Av.Ömer Arısoy'a başarılar diledi.

Bir önceki dönem ilçe başkanı Bahattin Ünver seçime az kaldı çalışalım dedi

Kahvaltılı toplantıda konuşan bir önceki dönem ilçe başkanı Bahattin Ünver'de şunları söyledi "Devetimize icabet ettiğiniz için teşekür ederim. Hep beraber çalışarak 31 Mart 2019 seçimini kazanacağız inşallah. Bugüne kadar 13 seçime girdik. Bir tanesi hariç hepsini başarılı şekilde geçirdik. Bu seçim çok önemli inşallah hep beraber kazanacağız dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Zuytinburnu sorumlusu İffet Polat'da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Eski Bitlis Belediye başkanı ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın danışmanı Fehmi Alaydın ben Bitlis Belediye başkanlığını küskünlükler ve kırgınlıklar yüzünden kaybettim.Eğer seçim bir gün sonra olsaydı seçimi kaybetmezdim dedi...

Fehmi Alaydın eski çalışma arkadaşı Av.Ömer Arısoy'a destek olmak için işlerinin bulunduğu Tekirdağ'dan İstanbul'a geldi. Toplantıda yaptığı konuşmada bir dönem Bitlis Belediye başkanlığı yaptıktan sonra ikinci kez girdiği seçimi kırgın ve küskün partilerinin destek vermemesinden dolayı kaybettiğini ifade edrek şu an Zeyinburnu ilçesinde de kırgın ve küskünlerin olduğnu ifade ederek bu durum sıkıntılara neden olabilir. Gelip kırgınlıklları ve küskünlükleri bir kenara atalım ve önümüzde seçimi almaya bakalım seçim günü kızgınlıklarından ve küskünlüklerinden dolayı partilerine oy vermeyenerin seçimden bir gün sonra pişman olduklarını kendi Bitlis hayat tecrübemden gördüm dedi.

Cumhur İttifakı adayı Av.Ömer Arısoy hepinize çok teşekkür ederim dedi

Destek konuşmalarını dinledikten sonra kısa bir selamlama konuşması yapan Av.Ömer Arısoy destek için toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildikten sonra toplantı sona erdi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansj (İTHA)
Editör: TE Bilisim