Kazlıçeşme kültür merkezinde önemli konular konuşuldu

Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner'in yaptığı sunumla başlayan Cuma buluşmaları topalantısında ilk konuşmayı Platformu adına iş damı Ahmet Menek yaptı.

Daha sonra 10-14 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da yapılan Malatya Tanıtım Günlerinde 1 miyon civarında katılımcı ağırlayan Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) başkanı Yılmaz Durmuş konuştu.

Durmuş'un konuşmasından sonra ise 65.AK PARTİ hükümetinde Gümrük ve Ticaret bakanı olan Ak Parti Malatya Milletvekili ve MYK üyesi Av.Bülent Tüfenkçi'yi sahneye davet eden Hüseyin Çetiner mikrofonu bakana sundu.

Tüfenkçi önemli konulara temas etti

Ak Parti Malatya Milletvekili ve MYK üyesi Bülent Tüfenkçi son 5 senede ülkede yaşanan gelişmeleri katılımcılara özet bir şekilde aktardı.
Soru cevap bölümünde bir katılımcının sorduğu 3 dönem kuralı ne kadar uygulanacak sorusuna Tüfenkçi şu şekilde cevap verdi."Üç beş istisna dışında bu kuralı uygulamaya özen göstereceğiz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan her konuşmasında bana bu akrabam şu dostumdur isteği ile gelmeyin diyor.

Halk nezdinde karşılığı olmayanlar adayımız olamayacak. İnşallah titiz bir çalışma ile en iyi adaylar ile seçime gideceğiz şeklinde konuştu".

Daha sonra MADEF başkanı Yılmaz Durmuş ve Ak Parti eski Eyüp ilçe başkanı Seçkin Turan, Bülent Tüfenkçi'ye plaket takdim ettiler.

Toplantının başarısı için çalışan platformun diğer kurucu üyesi Faik Sönmez samimi bir çalışma ile toplantının verimli geçmesine katkı sundu.

Çok sayıda sivil toplum kuruluş başkanı ve yönetiminin katıldığı toplantı sonrası İhsan Tezgider gazetemize şunları söyledi " Düzenlemiş olduğumuz cuma sohbetleri toplantımızda bizi yalnız bırakmayan Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek başkanı Suat Sarıkaya'ya, Marmara Mardinliler Derneği Kurucu Başkanı iş adamı Ahmet Fuat Bodur'a, Payitahttaht iş adamları dernek başkanı Erdem Ebcet Koç'a, Faik Sönmez'e, Yusuf Doğuş'a, Gençlik sorumlusu Mustafa Çelik'e, Canan Aysöndü'ye, Nigar Gümüş'e, İlknur Kılıç'a,Yaşar Arslan'a, Şahin Apaydın'a ve başarılı bir şekilde sunumu yapan gazeteci yazar Hüseyin
Çetiner'e teşkekkür ederim dedi.

Katılımcılar yapılan Cuma buluşmaları toplantılarından istifade ettiklerini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajsnsı (İTHA)
Editör: TE Bilisim